Egyéb kategória

Soha többé nem esztek gumicukrot, ha meglátjátok, hogyan készül

Ha a kedvenc édességetek a gumicukor, akkor inkább most kattintsatok el! Megmutatjuk, hogyan készül ez a közkedvelt édesség, és tutira maradandó „élmény” lesz. Elöljáróban annyit, hogy ha vegetáriánusok vagytok, lehet, hogy soha többé nem esztek gumicukrot.

vous - 2017.01.03.
Soha többé nem esztek gumicukrot, ha meglátjátok, hogyan készül

Mint bizonyára tudjátok, a gumicukrot többek között zselatinból készítik… A zselatint pedig állati bőrből és csontokból. Már önmagában ez is elég visszataszító, de amit a belga filmrendező, Alina Kneepkens rövidfilmjében látni fogtok, egy életre elveszi a kedveteket a gumicukortól.

ugg

Kiderült a csúnya igazság az UGG csizmákról!

Az UGG lábbelijei a világ talán egyik legmegosztóbb termékei, mindenkinek más a véleménye róluk. Egyvalami azonban biztos ezekkel kapcsolatban: nem vegánok. Nagyon nem azok.

A cikk ITT folytatódik.

A videó visszafelé mutatja meg, hogyan készül a sokak által kedvelt édesség, így a lényeg, vagyis hogy igazából disznóbőrből készül, csak a videó végén derül ki! 

Túlzás nélkül sokkoló!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!