Egyéb kategória

Soha többé nem esztek gumicukrot, ha meglátjátok, hogyan készül

Ha a kedvenc édességetek a gumicukor, akkor inkább most kattintsatok el! Megmutatjuk, hogyan készül ez a közkedvelt édesség, és tutira maradandó „élmény” lesz. Elöljáróban annyit, hogy ha vegetáriánusok vagytok, lehet, hogy soha többé nem esztek gumicukrot.

vous - 2017.01.03.
Soha többé nem esztek gumicukrot, ha meglátjátok, hogyan készül

Mint bizonyára tudjátok, a gumicukrot többek között zselatinból készítik… A zselatint pedig állati bőrből és csontokból. Már önmagában ez is elég visszataszító, de amit a belga filmrendező, Alina Kneepkens rövidfilmjében látni fogtok, egy életre elveszi a kedveteket a gumicukortól.

ugg

Kiderült a csúnya igazság az UGG csizmákról!

Az UGG lábbelijei a világ talán egyik legmegosztóbb termékei, mindenkinek más a véleménye róluk. Egyvalami azonban biztos ezekkel kapcsolatban: nem vegánok. Nagyon nem azok.

A cikk ITT folytatódik.

A videó visszafelé mutatja meg, hogyan készül a sokak által kedvelt édesség, így a lényeg, vagyis hogy igazából disznóbőrből készül, csak a videó végén derül ki! 

Túlzás nélkül sokkoló!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: