Egyéb kategória

Ezzel a fotóval búcsúzott anyjától és nagymamájától Carrie Fisher lánya

Carrie Fisher lánya, Billie Lourd először szólt a világhoz édesanyja és nagymamája, Debbie Reynolds halála után. Egy régi közös fotóval emlékezett meg róluk.

vous - 2017.01.03.
Ezzel a fotóval búcsúzott anyjától és nagymamájától Carrie Fisher lánya

Carrie Fisher, a Star Wars Leia hercegnője december 23-án szívrohamot kapott egy repülőgépen. Akkor kórházba került, állapota stabil volt, azonban pár nappal később meghalt a 60 éves színésznő. Rá egy napra édesanyja, Debbie Reynolds is elhunyt.

Carrie Fisher lánya, Billie Lourd – aki egyébként a Scream Queens sztárja – az eset óta most először emlékezett meg édesanyjáról és nagymamájáról nyilvánosan. Egy régi közös fotót posztolt Instagramon, a kép alá pedig ezt írta:

„Az imáitok és a kedves szavaitok adtak erőt nekem az elmúlt héten, mikor azt gondoltam, hogy az erő nem létezik. Nincsenek rá szavak, mennyire fog nekem hiányozni az én Abadabám és az egyetlen Mombym. A szeretetetek és a támogatásotok a világot jelenti nekem.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.