Egyéb kategória

5 mondat, amit a sikeres nők sosem mondanak

Sokan azt gondolják, hogy a siker pusztán a szerencsén múlik. Nos, az igazi siker mögött kemény munka, könnyek és mérhetetlen alázat van. Tudják ezt azok a nők is nagyon jól, akik ma igazán sikeresnek mondhatják magukat. Tudnak még valamit: tudják, hogy mit ne ejtsenek ki a szájukon soha.

vous - 2020.06.07.
5 mondat, amit a sikeres nők sosem mondanak

„Nem tudom, hogyan”

A sikeres nők a leginkább találékonyak. Lehet, hogy nem tudják, hogyan fogjanak neki valaminek elsőre, de kitalálják. Mindannyian képesek vagyunk erre, ha tanulunk.

„Nincs időm!”

Mindannyiunknak 24 órából áll egy nap, még Victoria Beckhamnek is. Rajtatok múlik, mire szántok időt, hogyan rangsoroljátok a teendőiteket. Az igazság az, ha valamire azt mondjátok, nincs időtök, nem is akarjátok megtenni. Itt egy példa:

Tudom, hogy ez a projekt nagyon fontos, ezért X órára van szükségem, hogy megcsináljam!

„Igen!” – mindenre

haj trend 2017

Tanuljátok meg azt, hogy: nem, nem, NEM!

Vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tudnak nemet mondani. Legyen szó munkáról, „baráti” szívességről vagy randiról. Valahogy nem megy. Egyszerűen rossz érzés, nem akarják megbántani a másikat, nem akarnak kínos szitut teremteni. Na, én is közéjük tartozom.

ITT megtanulhattok nemet mondani!

„Nem fizetnek meg eléggé ezért!”

Legyünk őszinték: valaha mondta bárki is azt, hogy elég pénzt kap a munkájáért? Másodsoron pedig egy sikeres nő nem engedheti meg magának, hogy kimutassa, mennyire elégedetlen. Tudják, előbb jön a kemény munka, majd a jutalom, nem pedig fordítva.

„Ez nem fair!”

Bizonyára már hallottátok, esetleg tapasztaltátok, hogy az élet nem mindig igazságos. A sikeres nők nem is várják, hogy az legyen. A sikeres nők nem vesztegetik az időt felesleges rinyára. Egy férfi magasabb fizetést kap pusztán a neme miatt, a sikeres nő nem panaszkodik, hanem még jobban odateszi magát!

persely pénz spórolás

Beszéljünk a mumusról! Miért keresnek kevesebbet a nők, mint a férfiak?

Meglepő, de 2016-ban még mindig téma a nemek közötti béregyenlőtlenség, annak ellenére, hogy mára több lány választja a továbbtanulást, mint fiú. De akkor mégis miért nem keresnek ugyanannyit?

A cikk folytatása ITT jön!

„Soha nem veszek ki szabit!”

Sajnálom, 'Miss Munka', de nem leszel hatékonyabb, ha szétgürized magad pihenés nélkül!

– ez a személyes tanácsom, azoknak, akik szerint nincs szükségük pihenésre. A pihenés kulcsfontosságú, hogy józanok maradjatok, hogy minél kreatívabban tudjátok a munkátokat végezni, hogy 

SIKERESEK LEGYETEK!

ITT pedig megtudhatjátok, mit csinálnak állandóan a sikeres emberek! 

Címkék: #nők #siker #sikeres
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.