Egyéb kategória

Ezek voltak 2016-ban a legsokkolóbb fordulatok a sorozatokban

2016-ban nemcsak szuper sorozatokkal gazdagodtunk, de a régi kedvencek is tartogattak bőven meglepetéseket. Az alábbi fordulatokat sosem fogjuk elfelejteni, sem pedig kiheverni. Vigyázzatok, spoiler-veszély!

vous - 2017.01.01.
Ezek voltak 2016-ban a legsokkolóbb fordulatok a sorozatokban

#5 Szívek szállodája

Mindenki izgatottan várta a Szívek szállodája vadiúj részeit, hiszen már évek teltek el a legutolsó epizód óta. A sorozat pedig tartogatott is magában izgalmakat, de a legnagyobb fordulat egyértelműen a legvégére maradt. Méghozzá amikor Rory bevallotta, hogy babát vár! Ti számítottatok erre a befejezésre?

Objektum doboz

#4 Pretty Little Liars

A PLL legújabb évada tömve volt váratlan pillanatokkal, az egyszer biztos. Már önmagában az meglepő volt, hogy Spencer és Caleb összejöttek, de a legutolsó epizód tartogatta a legnagyobb izgalmakat. Spencert lelőtték, de előtte megtudta, hogy Mary Drake az anyukája, Noel Kahnt lefejezték, és Toby autóbalesetet szenvedett. Csoda, hogy már várjuk az új évadot?

Objektum doboz

#3 Westworld

Az idei év egyik legszuperebb sorozatát sokan a Trónok harca vetélytársaként is emlegetik. És meg tudjuk érteni, miért! Az évadzáróhoz közelítve ugyanis elképesztő fordulatok követték egymást; az egyik legváratlanabb az volt, hogy Bernard valójában nem is ember, sőt, ő a híres Arnold, akiről már annyit hallottunk. De szintén sokkoló volt, amikor megtudtuk, hogy a fekete kalapos ember nem más, mint William, és a sztori valójában két különböző idősíkban játszódott. Szóhoz sem jutottunk!

Objektum doboz

#2 The Walking Dead

Amikor levetítették a sorozat évadzáróját, az internet teljesen megőrült, és mindenki azt próbálta meg kitalálni, Negan, a legnagyobb, leggonoszabb karakter kit ölt meg. Ez az epizód már önmagában is elég sokkoló volt, de a 7. évad legelső része mindent felülmúlt: ekkor derült ki ugyanis, hogy nem egy, hanem két karaktert is kiírtak a sorozatból. Ráadásul két nagy kedvencet, hiszen Glenn már az első epizód óta szerepelt, a vörit pedig laza szövegei miatt imádták a rajongók.

Objektum doboz

#1 Trónok harca

Régóta találgattuk már, vajon Hodor miért nem tud a nevén kívül bármi mást mondani. Mindössze „néhány” év várakozás után aztán kiderült, a jelenet pedig szívszorító volt. Mint azt megtudtuk, az egészről Bran tehetett, aki visszament az időben, és közben belévargolt Hodorba; a két idősík pedig találkozott egymással, és a gyermek Hodor végignézte, ahogy meghal a jövőben. Határozottan az év legsokkolóbb jelenete volt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.