Egyéb kategória

Victoria Beckham szívbemarkoló képpel emlékezett meg Debbie Reynoldsról

Carrie Fisher halálhíre alapjaiban rengette meg az egész világot, azonban egy nappal a színésznő halála után édesanyja, Debbie Reynolds is meghalt. Victoria Beckham egy szívbemarkoló poszttal emlékezett meg a lánya után halt színésznőről.

vous - 2016.12.29.
Victoria Beckham szívbemarkoló képpel emlékezett meg Debbie Reynoldsról

A Star Wars-legenda Carrie Fisher halála után egy nappal édesanyja, a szintén színésznő, Debbie Reynolds is elhunyt. Debbi Reynoldsot legtöbben az Ének az esőben című filmből ismerik. 19 éves volt, amikor eljátszotta Kathy Selden karakterét, ez tette igazán híressé. A színésznőt egy világ gyászolja, halála így még tragikusabb, hogy lánya után egy nappal ment el. 

Objektum doboz

Victoria Beckham egy szívbemarkoló poszttal emlékezett meg Debbie Reynoldsról. A Beckham család éppen Barbadoson piheni ki az év fáradalmait, miközben Victoria egy, a lányáról készült képpel gyászolja a színésznőt.

harper-david-beckham

Itt a bizonyíték: Beckhamék ugyanolyanok, mint Kovácsék Mátészalkán a Vasút utcában!

Van egy angol család, amellyel nem tudunk betelni. Most kivételesen nem a brit királyi famíliára gondolok, hanem Beckhamékre. Az az igazság, hogy a családtagok mindig gondoskodnak arról, hogy beszéljünk róluk, de a lehető legjobb értelemben. Most Beckham fater mutatta meg, hogy mennyire odaadó apuka.

A cikk folytatása ITT jön!

Instagramjára egy Harpert ábrázoló képet tett közé, amelyen a kislány egy esernyőt tart a kezében. Victoria a fotóhoz csak annyit írt:

Ének az esőben

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!