Egyéb kategória

Victoria Beckham szívbemarkoló képpel emlékezett meg Debbie Reynoldsról

Carrie Fisher halálhíre alapjaiban rengette meg az egész világot, azonban egy nappal a színésznő halála után édesanyja, Debbie Reynolds is meghalt. Victoria Beckham egy szívbemarkoló poszttal emlékezett meg a lánya után halt színésznőről.

vous - 2016.12.29.
Victoria Beckham szívbemarkoló képpel emlékezett meg Debbie Reynoldsról

A Star Wars-legenda Carrie Fisher halála után egy nappal édesanyja, a szintén színésznő, Debbie Reynolds is elhunyt. Debbi Reynoldsot legtöbben az Ének az esőben című filmből ismerik. 19 éves volt, amikor eljátszotta Kathy Selden karakterét, ez tette igazán híressé. A színésznőt egy világ gyászolja, halála így még tragikusabb, hogy lánya után egy nappal ment el. 

Objektum doboz

Victoria Beckham egy szívbemarkoló poszttal emlékezett meg Debbie Reynoldsról. A Beckham család éppen Barbadoson piheni ki az év fáradalmait, miközben Victoria egy, a lányáról készült képpel gyászolja a színésznőt.

harper-david-beckham

Itt a bizonyíték: Beckhamék ugyanolyanok, mint Kovácsék Mátészalkán a Vasút utcában!

Van egy angol család, amellyel nem tudunk betelni. Most kivételesen nem a brit királyi famíliára gondolok, hanem Beckhamékre. Az az igazság, hogy a családtagok mindig gondoskodnak arról, hogy beszéljünk róluk, de a lehető legjobb értelemben. Most Beckham fater mutatta meg, hogy mennyire odaadó apuka.

A cikk folytatása ITT jön!

Instagramjára egy Harpert ábrázoló képet tett közé, amelyen a kislány egy esernyőt tart a kezében. Victoria a fotóhoz csak annyit írt:

Ének az esőben

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.