Egyéb kategória

Ezt próbáljátok ki! 5 lépéses arctorna a feszes és üde bőrért

Az arcbőr egészségéért és feszességéért nem csak a rendszeres vízfogyasztással tehettek, próbáljátok ki az arctornát is az üde megjelenésért.

vous - 2016.12.24.
Ezt próbáljátok ki! 5 lépéses arctorna a feszes és üde bőrért

Az arcbőrre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a testetek többi pontjára. Az egészsége és szépsége érdekében megfelelően kell táplálkoznotok, valamint tornáznotok kell ezen a területen is. Ez így azért elég viccesen hangzik, nem? Ha végigveszitek most velem, milyen arctornákat érdemes elsajátítani, a mosoly hamar kíváncsisággá válik majd.

arc arcápolás bőr

Ránctalanító-ábécé: ezeket egyétek a feszes bőrért!

Óriásplakátok, jól hangzó reklámok és katalógusba rejtett mintadarabok harsogják nap mint nap, hogy mennyit tehetünk a ráncok ellen. Ezek között is van természetes és mesterséges csodaszer, de mind csak külsőleges segítség. A belsőleges módszerekre azonban már kevesebb figyelem fordul. Pedig mennyi mennyei étel vár ránk a boltokban, hogy ne csak az étvágyunkról, hanem a szarkalábainkról is gondoskodjanak!

A cikk folytatását itt találjátok.

  1. Egy alapos kézmosás után néhány ujjatokkal kezdjétek el felfelé tolni az arcizmaitokat, majd engedjétek őket a helyére. Ezt tízszer ismételjétek meg.
     
  2. A gyűrűs- és a középső ujjaitokat rakjátok egymással szembe a homlokotokra. Befelé irányba kezdjetek el körkörös mozdulatokat végezni, így haladjatok ki a halánték területéig Az egészet ismételjétek meg ellentétes irányú körzéssel is. Ötször csináljátok végig.
     
  3. Szívjátok belfelé, és szorítsátok így 30 másodpercig az ajkaitokat. Ezután engedjétek ki, és tátsátok nagyra a szátokat, mintha ásítanátok. Jöhet ebből is tíz.
     
  4. Az állak formázásáért hajtsátok hátra a fejeteket, és kezdjetek el O betűt formázni a szátokkal körülbelül 20 másodpercig. Többször ismételjétek meg a mozgássort.
     
  5. Az arc mellett a nyakatokon található bőrréteggel is foglalkozni kell. Üljetek le, itt is döntsétek hátra a fejeteket, és lazítsatok. Közben pedig az alsó ajkatokat néhány másodpercre tapasszátok rá a felsőre, így mozgathatjátok a nyakrészt. Tízszer ismételjétek meg.
gerintorna engel nóri

„Még a hajszálaimmal is küzdöttem” – Kipróbáltam egy gerinctornát a királynői tartásért

„A magasságom miatti görnyedésnek és az irodai munka miatt sokszor fájnak a nyak- és hátizmaim, így éppen ideje volt, hogy rátaláljak a SpinalDance nevű táncos gerinctornára.”

Engel Nóri tovább mesél erről a tornáról és élményeiről itt.

Ajánlott cikkek