Egyéb kategória

Engedjük el végre: három alternatíva szárazsampon helyett

Sötét hajúként hiába próbálkoztok újra meg újra a szárazsamponnal, van az a pont, ahol feladjátok. Nálam ez most jött el, és rájöttem: jé, a szárazsampon sem old meg mindent, sőt. Mutatok pár alternatívát, amivel megúszhatjátok a fehér foltokat a hajatokban.

vous - 2016.12.22.
Engedjük el végre: három alternatíva szárazsampon helyett

Sokáig éltünk abban a tudatban, hogy a szárazsampon jó barátunk –  egyébként alkalmanként tényleg az –, de ha lehet, inkább kerüljük el. A sötét hajúaknak nem kell magyarázni (bár már lehet kapni színezett szárazsampont), a szőkéket pedig azzal próbálom meggyőzni, hogy

hiába fújjátok a „csodaszert”,  a háromnapos hajon sem segít.

barna haj

Tegyétek le a szárazsampont, ha nem akartok bajt! 

Habár itthon még nem olyan elterjedt termék, azért így is jó pár nő polcán megtalálható. Nemcsak könnyű használni, de megspórolunk vele egy hajmosást és sok-sok időt. Hogy mire gondolunk? Hát persze hogy a szárazsamponra! De úgy tűnik, a könnyen jött dolognak könnyen durva mellékhatásai is lehetnek. Csajok, figyeljetek, a hajatok egészségéről van szó! 

A cikk ITT  folytatódik!

Mutatok pár alternatívát, amivel ki tudjátok váltani a szárazsampont, és tényleg csak akkor elővenni, ha nagyon muszáj. 

Mattító púder

Ne öntsétek a fejetekre a mattító púdert, csak „nevezzetek ki” egy ecsetet külön a hajatokra, és a hajtövet finoman púderezzétek be.

Hajlakk + konty

Egy jó hajlakk is tudja azt, amit eredetileg a szárazsamponnak kellene, főleg, ha konytba fogjátok a hajatokat. Fújjátok be hajlakkal, fésüljétek ki, majd fogjátok konytba. 

bor-haj-lany-anyajegy

Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

A szárazsamponra úgy tekintünk, mint a legjobb barátnőnkre. Egyébként néha az is, és ahogy a legjobb barátnőket, a szárazsampont sem csupán egy dologra vehetjük igénybe.

A cikk folytatása ITT jön!

Mossatok hajat!

Semmiképp sem arra buzdítalak benneteket, hogy mindennap mossatok hajat, de ha már nyúlnátok a szárazsamponért, inkább mossátok meg. Ha gyakran kell hajat mosnotok, akkor szerezzetek be egy mindenmentes, kifejezetten gyakori hajmosásra való sampont.

Ha semmiképpen nem akartok lemondani róla…

Ha nem bírjátok elengedni a szárazsampont, inkább fújjátok a fésűre, ne közvetlen a hajatokra. Ha sötét hajúak vagytok, akkor pedig mindeképpen válasszatok színezett terméket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.