Egyéb kategória

Engedjük el végre: három alternatíva szárazsampon helyett

Sötét hajúként hiába próbálkoztok újra meg újra a szárazsamponnal, van az a pont, ahol feladjátok. Nálam ez most jött el, és rájöttem: jé, a szárazsampon sem old meg mindent, sőt. Mutatok pár alternatívát, amivel megúszhatjátok a fehér foltokat a hajatokban.

vous - 2016.12.22.
Engedjük el végre: három alternatíva szárazsampon helyett

Sokáig éltünk abban a tudatban, hogy a szárazsampon jó barátunk –  egyébként alkalmanként tényleg az –, de ha lehet, inkább kerüljük el. A sötét hajúaknak nem kell magyarázni (bár már lehet kapni színezett szárazsampont), a szőkéket pedig azzal próbálom meggyőzni, hogy

hiába fújjátok a „csodaszert”,  a háromnapos hajon sem segít.

barna haj

Tegyétek le a szárazsampont, ha nem akartok bajt! 

Habár itthon még nem olyan elterjedt termék, azért így is jó pár nő polcán megtalálható. Nemcsak könnyű használni, de megspórolunk vele egy hajmosást és sok-sok időt. Hogy mire gondolunk? Hát persze hogy a szárazsamponra! De úgy tűnik, a könnyen jött dolognak könnyen durva mellékhatásai is lehetnek. Csajok, figyeljetek, a hajatok egészségéről van szó! 

A cikk ITT  folytatódik!

Mutatok pár alternatívát, amivel ki tudjátok váltani a szárazsampont, és tényleg csak akkor elővenni, ha nagyon muszáj. 

Mattító púder

Ne öntsétek a fejetekre a mattító púdert, csak „nevezzetek ki” egy ecsetet külön a hajatokra, és a hajtövet finoman púderezzétek be.

Hajlakk + konty

Egy jó hajlakk is tudja azt, amit eredetileg a szárazsamponnak kellene, főleg, ha konytba fogjátok a hajatokat. Fújjátok be hajlakkal, fésüljétek ki, majd fogjátok konytba. 

bor-haj-lany-anyajegy

Három meglepő dolog, amire használhatjátok a szárazsampont

A szárazsamponra úgy tekintünk, mint a legjobb barátnőnkre. Egyébként néha az is, és ahogy a legjobb barátnőket, a szárazsampont sem csupán egy dologra vehetjük igénybe.

A cikk folytatása ITT jön!

Mossatok hajat!

Semmiképp sem arra buzdítalak benneteket, hogy mindennap mossatok hajat, de ha már nyúlnátok a szárazsamponért, inkább mossátok meg. Ha gyakran kell hajat mosnotok, akkor szerezzetek be egy mindenmentes, kifejezetten gyakori hajmosásra való sampont.

Ha semmiképpen nem akartok lemondani róla…

Ha nem bírjátok elengedni a szárazsampont, inkább fújjátok a fésűre, ne közvetlen a hajatokra. Ha sötét hajúak vagytok, akkor pedig mindeképpen válasszatok színezett terméket.

Címkék: #haj #száraz sampon
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.