Egyéb kategória

5 ok, amiért jobb az ölelés a puszinál

Ölelkezni és puszizkodni nemcsak a párunkkal lehet, hanem például a barátnőnkkel is. A kettő közül azonban az egyik jobb a másiknál, az ölelés, éppen ezért nagyobb hangsúlyt kellene arra fektetni.

vous - 2016.12.20.
5 ok, amiért jobb az ölelés a puszinál

1. Törődést jelent

Egy ölelés olyan a másik számára, mint egy hatalmas biztonságot nyújtó takaró. Így ki tudjátok mutatni az érdeklődéseket felé, és azt, mennyit jelent a számotokra.

Objektum doboz

2. Nyugtatóan hat

Ölelés alatt oxitocin szabadulhat fel, mely hormon képes megnyugvással és melegséggel eltölteni az embert.

Objektum doboz

3. Tovább tart

A puszit rányomjuk a másik arcára, aztán ennyi. Ölelni viszont sokkal tovább lehet!

ruha felső gardrób

Megérkezett a legcukibb ruhadarab: az ölelgetős pulcsi

Nincs kétség: megtaláltuk a világ legcukibb ruhadarabját, az ölelgetős pulcsit. A Chukcha márka indította útjára ezt a speciális pulcsit, melynek nemcsak elöl, de hátul is van zsebe, hiszen viseléséhez szinte elengedhetetlen a pasitok, aki folyamatosan ölelget titeket.

A képekért kattintsatok ide.

4. Javítja a szív állapotát

Tudományosan bizonyított, hogy egy nagy ölelés jelentősen csökkenti a szívverést, ami meg csökkenti a kockázatát számos különböző szívproblémák kialakulásának!

Objektum doboz

5. Csökkenti a stresszt

Egy jó, hosszú ölelés csökkenti a kortizol szintjét a szervezetben. A kortizol egy hormon, mely nagy mennyiségben stresszességhez, feszültséghez vezet.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.