Egyéb kategória

Hintőporral dúsítsatok a szempilláitokon!

A szempillák ápolása legalább annyira foglalkoztat minket, nőket, mint a hajvégek kezelése. Éppen ezért összegyűjtöttünk pár olyan tippet, amelyre a legszebb – természetes – pillájú hölgyek esküsznek.

vous - 2016.12.17.
Hintőporral dúsítsatok a szempilláitokon!

Bármennyire is menő az utóbbi időben a műszempilla, higgyétek el, a természetesség még annál is menőbb. És mindig is menőbb lesz. Megértem, ha nem vagytok megelégedve a sajátjaitok állapotával, méretével vagy dússágával, éppen ezért itt van néhány tipp, hogy olyanná varázsoljátok, mint szeretnétek!

Objektum doboz

1. Kíméljétek a pilláitokat!

Ne tekergessétek és birizgáljátok őket, illetve ne aludjatok sminkben, ezektől ugyanis több szál is kihullhat.

Objektum doboz

2. Használjatok valamilyen ápolószert!

Legyen az aloe vera vagy ricinusolaj, fontos, hogy ne csak a hajatokra kerüljön belőle. A szempilláitoknak is jólesik egy kis kényeztetés, amelyet később meg is fognak hálálni.

Objektum doboz

3. Jól válasszatok szempillaspirált!

A csomagolás helyett inkább az összetevők alapján döntsetek. Olyat keressetek, amelyben van méhviasz és panthenol, ugyanis ezek hidratáltan tartják a pilláitokat.

Objektum doboz

4. Két spirálozás közt használjatok hintőport!

Vigyétek fel a göndörítés után az első réteg festéket, majd egy fültisztító pálcikát dugjatok bele hintőporba, és azzal menjetek át a pillákon. Ezután pedig jöhet a másosik festés. Miért jó ez? Mert sokkal vastagabbnak fognak tűnni a szempilláitok.

Objektum doboz

5. Először göndörítsetek, aztán spirálozzatok!

Eszetekbe se jusson szempilla-spirálozás után használni a szempilla-göndörítőt, ha csak nem akartok jó pár pillátoktól elbúcsúzni. A helyes sorrend pont fordítva van, és azzal sokkal látványosabb eredményt is érhettek el, mint az eszköz nélkül.

Objektum doboz

6. Nem mindegy, hogyan mossátok le a szemsminketeket!

A vattakorongot vagy a nedves törlőkendőt ne mozgassátok jobbra-balra, csak is fel- és lefelé járjon a kezetek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek