Egyéb kategória

Azta! A lovaknak köszönhetjük a legjobb körömerősítő szert!

A gyenge és töredezett körmök legalább annyira megkeserítik a nők életét, mint a durva, sérült frizura. Sokszor foglalkoztunk már a hajápolással, ezért most fókuszáljunk egy kicsit a körmökre.

vous - 2016.11.13.
Azta! A lovaknak köszönhetjük a legjobb körömerősítő szert!

Nagyon sok ismerősömnek csak azért van műkörme, mert szerinte a sajátja túl gyenge, állandóan betörik, és azt nem szívesen mutogatná senkinek. Nekem szerencsére nem papírvékonyak a körmeim, így nincs otthon semmiféle tuningoló csodakencém, de azért a következő kenőcs láttán én is felkaptam a fejem.

köröm

A manikűr legnagyobb mumusa: így ápoljátok a körömágyatokat!

A legszebb manikűrt is könnyen tönkreteheti a repedezett körömágy látványa. Valamint nemcsak esztétikailag csúnya, hanem rettentő fájdalommal is járhat, ha nem kezelitek időben. Ez az egyik legérzékenyebb pont a kezeteken. A kiváltó ok – a stressz mellett – gyakran a bőr ezen részének szárazsága, de ezt magatoknak is orvosolhatjátok. A kulcsszó a hidratálás, melyről elsősorban a krémek, másodsorban pedig az olajok gondoskodhatnak.

A cikk folytatását itt találjátok.

A PureWow számol be arról a szerről, mely a patakrém nevet viseli, és azért hívja fel rá a nők figyelmét, mert állítólag kiválóan javítja a gyenge, töredezett körmök állapotát. 

Objektum doboz

Nem káprázott a szemetek, komolyan a pata szót írtam le ott fentebb, és bizony jó nyomon jártok, ha a lovak talpára gondoltok. Az összetevők közt ugyanis van olyan, melyet ezeknél az állatoknál is alkalmaznak. A krém olyan hatékony körömerősítő és kondicionáló, mely már néhány héten belül jelentős változást okoz. Köszönhetően például a fehérjéknek és az illóolajoknak.

Jó hír: a krém hazánkban is kapható, így, ha megtetszett, szerezzetek be belőle!

Ajánlott cikkek