Egyéb kategória

Kapaszkodjatok meg: a tökéletes smink elengedhetetlen kelléke az intimbetét!

A sminkelésben az egyik legbosszantóbb az, amikor a szemhéjpúder nem tapad teljesen a helyére, hanem lehullik az arcunkra. De hála egy vloggernek és az ő – meghökkentő – módszerének, ez a gond mától nem gond!

vous - 2016.12.17.
Kapaszkodjatok meg: a tökéletes smink elengedhetetlen kelléke az intimbetét!

Nyugalom, év végére sem maradunk meghökkentő YouTube-videó nélkül, itt a legújabb gyöngyszem a csokival való kontúrozás után. A következő DIY-trükkben nem lesz semmiből 100 réteg, és cheetos sem kell, tampon helyett most betétre lesz szükségetek.

takács nóra

Takács Nórát is megtaláljátok a YouTube-on!

Biztosan tudjátok már, a Hogyan legyek jó nő? nevezetű Facebook-oldal tulajdonosa a VOUS egyik anyukája. Takács Nóra hétről hétre készít nektek videókat, melyekben a szépség, az egészség és természetesen a DIY világa is szerepel a témák közt.

Ha csemegéznétek a kisfilmek között, akkor kattintsatok ide!

Igen, jól olvastátok, egy betét lesz a mai videó főszereplője a vlogger, Chloe Morello kisfilmjében. Milyen funkciója lesz ennek az egészségügyi kelléknek? Szépségápolási! Ugyanis biztosan nektek is okozott már pár kellemetlen pillanatot a sminkelés közben lehulló festékpor. Tudjátok, ami olyan remekül odatapad az alsó szemhéj alá. Na, kezd már összeállni a kép bennetek? A betétből fogunk egy olyan „párnácskát” gyártani, mely felfogja a szemhéjport, így megkímélve minket a bosszankodástól.

Forrás:
YouTube / Chloe Morello

Mindössze annyit kell tennetek, hogy a kerek felétől körülbelül négyujjnyi távolságra levágtok belőle egy darabot. Ezután lehúzzátok a ragadós feléről a védőfóliát, először feltapasztjátok a kezetekre, és csak azután a szemetek alá. Így már csak annyira fog ragadni, hogy fixen az arcotokon maradjon, de ne húzza a bőrötöket.

A teljes videót itt tekinthetitek meg:

Objektum doboz

Plusz egy tipp: ha kipróbáljátok ezt a módszert, a szemsminkkel kezdjetek, az alapozó, a púder és a pirosító maradjon a végére.

Ajánlott cikkek