Egyéb kategória

Azta! Az Instagramnak több a felhasználója, mint Amerika teljes lakossága

Töretlenül hízik az Instagram, a képmegosztó szolgáltatás a napokban jelentette be, átlépte a 600 millió havi aktív felhasználós határt! El tudjátok képzelni, hogy ez mennyi ember?

vous - 2016.12.16.
Azta! Az Instagramnak több a felhasználója, mint Amerika teljes lakossága

„X. Y. nevű Facebook-ismerősöd A. B. néven van jelen az Instagramon.” Ha ti is naponta kaptok értesítést arról, hogy újabb ismerősötök csatlakozott az Instagramhoz, akkor egy cipőben járunk. Az embereknek sosem lehet elég a naplementés képekből, az inspiráló idézetekből és a különböző szelfikből, mert imádják őket! Ezzel pedig hatalmas teret nyert magának az Instagram és robbanásszerűen megnövekedett a felhasználók száma. 

Olyannyira, hogy december 15 óta a közösségi oldal már több felhasználóval rendelkezik, mint Amerika teljes lakossága! 

– írja a Hello Giggles.

Nem viccelek, 600 millió felhasználó használja legalább havonta egyszer az alkalmazást. Durva, nem? Az elmúlt fél évben növekedett hatalmasat az instagramozók száma, 100 millió felhasználó csatlakozott június óta. Ez annak is betudható, hogy új funkciójával lekörözte legnagyobb versenytársát, a Snapchatet.

Objektum doboz

Természetesen az Instagram még mindig le van maradva a Facebookhoz képest, amely azzal dicsekedett 1,18 millárd napi aktív felhasználóval rendelkezik. De a havi felhasználóinak száma még mindig kétszer akkora, mint a Twitteré, ami 313 millió, így tőlem mindenképpen kap egy piros pontot! 

Szép munka!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.