Egyéb kategória

Azta! Az Instagramnak több a felhasználója, mint Amerika teljes lakossága

Töretlenül hízik az Instagram, a képmegosztó szolgáltatás a napokban jelentette be, átlépte a 600 millió havi aktív felhasználós határt! El tudjátok képzelni, hogy ez mennyi ember?

vous - 2016.12.16.
Azta! Az Instagramnak több a felhasználója, mint Amerika teljes lakossága

„X. Y. nevű Facebook-ismerősöd A. B. néven van jelen az Instagramon.” Ha ti is naponta kaptok értesítést arról, hogy újabb ismerősötök csatlakozott az Instagramhoz, akkor egy cipőben járunk. Az embereknek sosem lehet elég a naplementés képekből, az inspiráló idézetekből és a különböző szelfikből, mert imádják őket! Ezzel pedig hatalmas teret nyert magának az Instagram és robbanásszerűen megnövekedett a felhasználók száma. 

Olyannyira, hogy december 15 óta a közösségi oldal már több felhasználóval rendelkezik, mint Amerika teljes lakossága! 

– írja a Hello Giggles.

Nem viccelek, 600 millió felhasználó használja legalább havonta egyszer az alkalmazást. Durva, nem? Az elmúlt fél évben növekedett hatalmasat az instagramozók száma, 100 millió felhasználó csatlakozott június óta. Ez annak is betudható, hogy új funkciójával lekörözte legnagyobb versenytársát, a Snapchatet.

Objektum doboz

Természetesen az Instagram még mindig le van maradva a Facebookhoz képest, amely azzal dicsekedett 1,18 millárd napi aktív felhasználóval rendelkezik. De a havi felhasználóinak száma még mindig kétszer akkora, mint a Twitteré, ami 313 millió, így tőlem mindenképpen kap egy piros pontot! 

Szép munka!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!