Egyéb kategória

Öveket bekapcsolni! A legújabb körömtrendben a határ a csillagos ég

A körömtrendek gyorsabban változnak, mint az időjárás, de mi ennek nagyon örülünk! A legújabb minta tökéletes lesz rövid és hosszú körömre egyaránt, és technikája sem tűnik túl bonyolultnak.

vous - 2016.12.16.
Öveket bekapcsolni! A legújabb körömtrendben a határ a csillagos ég

Amint lemegy a karácsonyi szezon, eltűnnek a csúnya pulcsi inspirálta körmök, és nézhetünk más minták után. Már ha nem szeretitek az egyszínű manikűrt. Nincs ihletetek, hogy milyen legyen majd az új évben a körmötök? Vagy még nem is gondoltok ilyenre? Nem baj, attól még csemegézzetek ezekből a földöntúli, akarom mondani, univerzum ihlette mintákból!

manikűr köröm téli karácsony

Az 8 legtrendibb körömlakk, amit decemberben viselhettek

Ha elfáradtatok a nagy ajándékvadászatban, és azt sem tudjátok, hol áll a fejetek, akkor most itt az ideje szusszanni egyet és egy kicsit csajoskodni. Helyezzétek magatokat kényelembe, készítsetek magatoknak egy nagy bögre forró csokit, és lakkozátok ki a körmeiteket! Mi összegyűjtöttük nektek, melyik körömlakkok a legmenőbbek decemberben!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

köröm

Kiderült, mi lesz 2017 legnagyobb körömtrendje

Az új évet nem csak azért várjuk annyira, mert valami kezdetét veszi, és tiszta lappal vághatunk neki 2017-nek. Ilyenkor azt is izgalmas találgatni, milyen trendek hódítanak majd, az pedig végre kiderült, a manikűrök világában mi lesz a legnépszerűbb.

A cikk folytatását itt találjátok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

fehér körömlakk manikűr

Döbbenet: ezt árulja el rólatok a körmötök színe

Emcsinek hónapról hónapra változik a körme színe, de idővel mindig visszatér a már jól bevált színhez. Nem árulja el, melyik az, hiszen akkor teljesen kiismernétek. Most megmutatjuk nektek, hogy mi mindent mond el rólatok a körmötök színe.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!