Egyéb kategória

Elő a zsebkendőkkel! Ez a kisfiú karácsonyi levelet írt halott apukájának

Rengeteg cuki és vidám történetet lehet találni az interneten, főleg így karácsony környékén. Ám a mostani az nem ilyen lesz. Most egy nagyon szomorú, ám megható sztorit hoztam nektek egy kisgyerekről, aki halott apukájának írt karácsonyi levelet, majd egy lufira kötötte, hogy eljuttassa neki a mennyországba. 

vous - 2016.12.16.
Elő a zsebkendőkkel! Ez a kisfiú karácsonyi levelet írt halott apukájának

Majdnem megszakadt a szívem, mikor elolvastam, hogy rejtélyes levelet találtak Skóciában egy mezőn, amit egy szomorú kisgyerek írt halott apukájának. Az úti cél a mennyország volt, ám olyan magasra sajnos nem tudott feljutni a lufi, amire kötötték. Az irományt Stuart McColl találta meg, aki fel is töltötte a Twitterre – írja a Hello Giggles.

Objektum doboz

Ez áll a levélben: 

„Szia, Apu!

Azért írok, mert nagyon hiányzol, és hogy meséljek neked. Gondolom, tudod, hogy most nevelőszülőknél vagyok, mert anya beteg, a fülem pedig hétfőn elzáródott. Holnap megyünk el. Nagyon hiányzik a suli és te is. Tudom, hogy a mennyországban vagy, de jól vagy? Ja, és mielőtt mennék, itt az álmom és a karácsonyi listám.

Az álmom az, hogy a válaszodat tedd be a párnám alá. 

A karácsonyi listám: csizma, Astros, kerti focikapu, új Premiere League-labda, Real Madrid-készlet.

Viszlát, Apu, 
Szeretlek!”

Mióta felkerült az üzenet a netre, a levél vírusként terjed, az emberek szerte a világon szeretnék valóra váltani a kisgyerek álmát, és megvenni neki az ajándékokat, amiket a listára felírt.  

Szívből remélem, hogy sikerül nekik! 

Ajánlott cikkek