Egyéb kategória

Ilyen időjárást hoz advent arany hétvégéje

Vasárnap meggyújtjuk a harmadik gyertyát is az adventi koszorún, azaz már csak egy hét, és jön a várva várt karácsony. Az arany hétvége azonban egyáltalán nem ígérkezik aranyosnak, már ami az időjárást illeti.

vous - 2016.12.16.
Ilyen időjárást hoz advent arany hétvégéje

Egy jó és egy rossz hír következik a hétvége időjárásával kapcsolatban. Többórás napsütés és csapadékmentes napok előtt állunk, de a legmagasabb nappali hőmérséklet megáll –1 és +4 fok között. A helyenként kialakuló zúzmarás ködfoltok a délelőtti órákban mindenhol zsugorodnak, a látási viszonyok javulnak majd – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Forrás:
Pixabay

Ha advent arany hétvégéjén tervezitek (folytatni) a karácsonyi vásárlást, mindenképp rétegesen öltözzetek, ne maradjon otthon a sapka, a sál és a kesztyű. Az áruházakban viszont már érdemes ezekből a rétegekből levenni párat, ugyanis az ottani melegben könnyen leizzadhattok, és ilyen állapotban az utcára térve akár meg is fázhattok.

toboz karácsony dísz dekoráció

Ez az egyetlen grafika teszi stresszmentessé a karácsonyi készülődést

Melyik nő gyomra nem szorul össze, mikor eljut a tudatáig, hogy lassan bizony készülődni kell az ünnepekre a többi szokásos ezer dolog mellett? Ha minden decemberetek úgy telik, hogy összevissza kapkodtok, és minden az utolsó pillanatra marad, írjátok össze magatoknak a menetrendet, hogy a karácsony tényleg meghitt hangulatban telhessen a szeretteitekkel, és ne a teljes végkimerülésben próbáljátok meg átvészelni ezt a szép ünnepet.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek