Egyéb kategória

Viccet csináltak a beteg lányból, de ő nem hagyta magát

A vicces mémek korát éljük, az internet pedig tele van kreatív, humoros képekkel. Ezzel nincs is baj, egészen addig, amíg nem megy át megalázásba; egy betegségtől szenvedő lány ugyanis épp így járt, és ennek hangot is adott.

vous - 2016.12.15.
Viccet csináltak a beteg lányból, de ő nem hagyta magát

Elég egyetlen kép, és máris tönkremehet valaki élete. Emlékeztek még arra a modellre, akinek a fotójához egy kamusztorit gyártottak a neten, és emiatt a munkáját, sőt a barátait is elvesztette? Most egy fiatal lány, Lizzie Velasquez lett az internetes trollok áldozata, akik egy viccesnek szánt mémmel alázták meg őt.

Objektum doboz

Michael azt mondta, találkozzunk a fa mögött egy kis mókázásra. Már egy ideje késik, betaggelné valaki, hogy itt várom?

Lizzie egy ritka betegségtől szenved, aminek következtében a teste nem képes eltárolni a zsírt, így a külseje eltér az átlagtól. Amikor meglátta a képet, rögtön megosztotta az Instagram-profilján egy inspiráló szöveggel együtt.

„Nem áldozatként írom ezt a posztot, hanem azért, hogy felhívjam a figyelmet. Mindegy, hogyan nézünk ki, vagy hány kilók vagyunk, a nap végén mindannyian emberek vagyunk.”

Lizzie őszintén leírta, hogy mennyire borzalmas, amikor valaki görget le a Facebookon, és szembetalálja magát egy ilyen fotóval. Ezt az érzést még az ellenségének sem kívánja. A bejegyzésre több ezer lájk érkezett, és rengetegen kommenteltek a lánynak arról, hogy mennyire együttéreznek vele, és támogatják.

Objektum doboz

Nem ez az első alkalom, hogy Lizzie-t támadják a neten, pár éve a lány egy YouTube-videót fedezett fel benne saját magával, a „világ legcsúnyább nője” címmel. Akkor online kampányt indított a netes bántalmazás ellen, és azóta is kiáll a hozzá hasonló emberek mellett.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.