Egyéb kategória

Ferge…teges! Érkezik az Így jártam anyátokkal spinoff sorozata

Már több mint 2 év eltelt az Így jártam anyátokkal legutolsó része óta, de a sorozat még mindig elképesztően népszerű. Így hát nem csoda, hogy a készítők bedobták a spinoff ötletét, ami most végre meg is valósul.

vous - 2016.12.15.
Ferge…teges! Érkezik az Így jártam anyátokkal spinoff sorozata

A rajongókat alaposan megosztotta az Így jártam anyátokkal legutolsó része, az egyszer biztos. Míg egyesek már az első rész óta Tednek és Robinnak szurkoltak, addig mások szerint egyetlen epizóddal sikerült a legtöbb karakterfejlődést (különösen Barney Stinsonét) a kukába dobni. A nagy ellentétektől függetlenül egy dolgot kijelenthetünk: összességében elképesztően vicces sorozat volt, és még ma is bármikor újranéznénk a részeket!

Ha pedig ti is szurkoltatok már egy ideje a folytatásért, van egy egészen jó hírünk. Hogy miért csak egészen jó? A Variety szerint a This is Us című sorozat írói nekivágtak egy spinoff sorozat forgatókönyvének, ami az Így jártam apátokkal címet kapja majd. Ez a dolog jó része, ami pedig lehúzza egy kicsit az egészet, hogy teljesen új szereplőgárdával készül a sorozat. Eddig ismeretlen történet lesz a középpontban, ezúttal viszont egy nő szemszögéből hallgathatjuk meg a sztorit, az eredetihez hasonlóan felépítve.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!