Egyéb kategória

A nap híre: II. Erzsébet gyakornokokat keres

Mit gondoltok, hogy mutatna az önéletrajzotokban, hogy a királyi családnál dolgoztatok? Néhány szerencsés ugyanis tényleg beleírhatja! Harry herceg bejelentette, hogy nagymamája, II. Erzsébet királynő gyakornokokat keres. A programban kilenc fiatal szakembernek adnának lehetőséget arra, hogy gyarapítsák vendéglátói tapasztalataikat.

vous - 2016.12.08.
A nap híre: II. Erzsébet gyakornokokat keres

A Kensington-palota így írta le a felhívást: a sikeres pályázók részt vehetnek a háztartási osztály feladatainak tervezésében és megvalósításában minden olyan eseményen, amit a királynő és a királyi család tagjai szerveznek. Ez magában foglalja a királyi konyha cateringjét, a takarítást, a műtárgyak és a bútorok gondozását, valamint a vendégek köszöntését és az ételek, italok felszolgálását.

10 ritka fotóval köszöntjük a 63 éve uralkodó Erzsébet királynőt!

Forrás:
AFP/ Europress Fotóügynökség

A Hello Giggles szerint a kilenc szerencsés pályázót a királynő birodalmaiból fogják kiválasztani, akik a királyi udvar háztartásában dolgozhatnak hat hétig. Harry herceg azt mondta, ez nemcsak a kilenc szerencsés gyakornoknak lesz jó, hanem azoknak is, akik a későbbiekben velük dolgoznak, hiszen majd az éttermekben és a szállodákban is megoszthatják a királyi udvarban megszerzett tudásukat, tapasztalataikat.

Ajánlott cikkek