Egyéb kategória

Annyira cuki! Hallgassátok meg David Beckham legkisebb fiának karácsonyi dalát

Úgy tűnik, Victoria és David legkisebb fia nemcsak nagyon aranyos, hanem tehetséges is. A mindössze 11 éves Cruz ugyanis popkarrierbe kezdett – méghozzá nem mással, mint Justin Bieber menedzserével. Hallgassátok meg az első dalát!

vous - 2016.12.08.
Annyira cuki! Hallgassátok meg David Beckham legkisebb fiának karácsonyi dalát

Arról már beszámoltunk nektek, hogy Cruz Beckham megkezdte énekesi pályáját, amihez természetesen profi segítséget kapott. Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun ugyanis leszerződött a kisfiúval, a közös munka pedig már javában trat. Első dala, az If Everyday Was Christmas tegnap jött ki, amit már ti is meghallgathattok!

Cruz a Capital FM-nek elmondta, hogy azért szereti új dalát, mert a két kevdenc dolga az éneklés és a karácsony. A dalból származó bevétel egyébként mind jótékony célra megy, a hátrányos helyzetű fiatalokat segíti az Egyesült Királságban – írja a Hello Magazine. Szülei persze nagyon büszkék rá, David Beckham így nyilatkozott:

Nagyon büszke vagyok rá, jól szórakozik és élvezi.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.