Egyéb kategória

Nem bírjátok ki könnyek nélkül ezt a reklámot egy nagypapáról

A karácsonyi várakozás egyik legjobb része, hogy az internetet ellepik a megható reklámok, amiktől rögtön hangulatba kerülünk. Ha ti is szívesen nézitek meg ezeket a videókat, ezt az új történetet imádni fogjátok!

vous - 2016.12.06.
Nem bírjátok ki könnyek nélkül ezt a reklámot egy nagypapáról

Novembertől elkezdődött a karácsonyi videók döppingje, és azóta napról napra követik egymást a különleges reklámok. Bár John Lewist nem kis feladat lekörözni, sokan megpróbálkoztak vele; a H&M és a McDonald's is elkészítette a saját verzióját, sőt, még magyar kisfilm is készült az ünnepekről.

Most pedig itt egy új videó, ami biztos, hogy mindenkinek könnyeket csal a szemébe! A történetben egy idős bácsit láthattok, aki elkezd angolul tanulni, ez pedig az egész napját kitölti. Körberagasztja a lakást kis papírokkal, a buszon is folyamatosan magolja a kifejezéseket, és a lelkesedése egy kicsit sem lankad. Miközben nézitek a videót, biztosan bennetek is felmerül a kérdés, vajon miért vágott bele? Nem spoilerezek, a végére kiderül!

Objektum doboz

Nekem idén ez lett az egyik kedvencem!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: