Egyéb kategória

Ez a legrosszabb időpont a karácsonyi ajándékvásárláshoz – és ez a legjobb

Ha december, akkor karácsonyi díszletek, hangulatos zenék, és temérdek lehetőség a vásárlásra? Maximum a filmekben, a valóságban ugyanis az ünnepi szezon kezdetével megtelnek a boltok, és szinte lehetetlen úgy besétálni egy üzletbe, hogy ne érezzétek magatokat koncerten. Már ami a mozgásteret illeti, a rengeteg vásárló között ugyanis arra is alig marad helyetek, hogy levegőt vegyetek. De most kiderült, mi a legjobb időpont a vásárlásra, hogy elkerüljétek a tömeget!

vous - 2016.12.05.
Ez a legrosszabb időpont a karácsonyi ajándékvásárláshoz – és ez a legjobb

A karácsonynak milliónyi szuper része van, ami miatt imádjuk ezt az időszakot. De az tuti, hogy az órákon át tartó bevásárlás és a hatalmas tömeg nem tartozik ezek közé! Titeket is az őrületbe kerget, amikor kígyózó sorok állnak a kassza előtt, és percenként oldalba lök valaki a boltban? Akkor a Foursquare applikáció statisztikája jól fog jönni.

az-unnep-az-egyuttletrol-szol-rendhagyo-letoltheto-adventi-naptar-tele-programokkal4

Az ünnep az együttlétről szól – rendhagyó adventi naptár tele programokkal

A karácsonyra nem csak az ajándékvásárlással és a zenékkel lehet hangolódni. Mojzi például megmutatta, milyen szuper, ráadásul személyre szabott adventi naptárat tudtok készíteni, amivel még édesebben telik a várakozás.

Kattintsatok ide, és fogadjátok meg ti is a tippjeit!

Az app ugyanis összeszedte, melyek a legjobb és a legrosszabb időpontok az ajándékbeszerzéshez. Felmérték, hogy mikor vannak a legtöbben például könyvesboltokban, játéküzletekben vagy élelmiszerboltokban, és ez alapján készítették el az útmutatót. Az adatok szerint a szombat a legrosszabb ilyen szempontból, mert szinte minden áruház tele van vásárlókkal, kezdve a ruhabolttól egészen a kreatív műhelyekig. A könyvesboltokat vasárnap dél környékén érdemes elkerülni, az ékszerüzleteket ugyanezen a napon 14 óra körül, míg az élelmiszeráruházak csütörtök este a legtömöttebbek.

Forrás:
pexels.com

Ekkor menjetek vásárolni

A vásárlásra több nap is alkalmas, attól függően, mit szeretnétek venni. Hétfőn az ékszer– és ruhaboltok este 6-7 körül, a kozmetikai üzletek pedig délben a legüresebbek, kedden az outletek, péntek este pedig a játék- és élelmiszerboltok a leginkább tömegmentesek.

Ha kíváncsiak vagytok a többi időpontra is, IDE kattintva megnézhetitek a statisztikát.

Ajánlott cikkek