Egyéb kategória

Hosszú Katinka harmadszor is az év legjobb női úszója lett

Az Iron Lady szinte verhetetlen, hiszen alig van olyan verseny, amiről ne aranyéremmel térne haza. Az elismerés persze nem maradhat el; idén is ő lett az év legjobb női úszója!

vous - 2016.12.05.
Hosszú Katinka harmadszor is az év legjobb női úszója lett

Magyarország egyik legnagyobb büszkesége határozottan Hosszú Katinka. Az Iron Lady ugyanis sorra szerzi az aranyérmeket, legyen szó 100 méter hátúszásról vagy 400 méter vegyesről. A háromszoros olimpiai bajnokunk tehetségét pedig világszerte elismerik; idén harmadszor is ő kapta meg a FINA Év Legjobb Női Úszója díját.

A sportoló a Facebook-oldalán osztotta meg a szuper elismerést, megköszönte a támogatást mindenkinek, és hozzátette, még nincs vége az évnek. Nemsokára újabb versenyen indul, mi pedig szurkolunk neki a következő aranyéremhez.

Objektum doboz

Gratulálunk, Katinka!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.