Egyéb kategória

3 + 1 divattipp, amit ne alkalmazzatok a szilveszteri outfitetekben

Decemberben nemcsak a karácsonyi ajándékok megtalálása okozhat komoly fejtörést, hanem a tökéletes szilveszteri ruha kiválasztása is. Most nézzük, melyek azok, amiket jobb hanyagolni az év utolsó éjszakáján!

vous - 2016.12.04.
3 + 1 divattipp, amit ne alkalmazzatok a szilveszteri outfitetekben

Tudom jól, hogy még közel 4 hét van hátra szilveszterig, de a tökéletes partiruhát kétlem, hogy az utolsó pillanatban szeretnétek megvenni. Ugye? Kezdjetek el időben gondolkodni azon, hogy miben búcsúztatnátok szívesen 2016-ot. Egy kis flitteres ruciban vagy a hagyományos feketében, esetleg a pasitok ingjében? Ezekből bármelyik szuper lesz, viszont azokból egyik sem, amiket most gyűjtöttem össze nektek!

takács nóra szilveszter

Szilveszteri buliruhák, amiket imádni fogtok – NORIE blog

„Emlékszem az első szilveszterre, amit a családom nélkül tölthettem. Hú, szinte már karácsonykor kiugrottam a bőrömből az izgalomtól, és számoltam a napokat. Aztán szépen lassan inkább baráti összejövetelekké szelídültek a szilveszteri bulik. Egy dolog viszont nem változott: a ruhák iránti szenvedély. Mindig szeretek ilyenkor szépen felöltözni, legyen szó akár a legkisebb buliról is.”

Takács Nóra tippjeiért kattintsatok ide!

1. Túl…

…rövid, túl mélyen dekoltált vagy túl szűk. Ne válasszatok olyan ruhát, melyből nagy eséllyel kibukkanhatnak „bizonyos” testrészeitek. A nagyon mini ruhákat maximum egy nem áttetsző harisnyával vegyétek fel, ha mégis ragaszkodtok hozzá. 

2. Csörgő ékszerek

Persze, szuperül festhet egy halom karika a csuklótokon vagy egy hatalmas fülbevaló a fületekben, de azt akarjátok, hogy a második órában már mindenkinek az agyára menjetek? Nem? Akkor a csörgős cuccaitokat inkább mellőzzétek.

bross kiegészítő egyszarvú unikornis

Inkább dobjátok fel a szetteteket egy tüneményes brossal!

Ha azt hiszitek, hogy a tervezők és a dizájnerek nem kattantak rá a brossokra, tévedtek! A brossok ma már nem kizárólag kövekből állnak, és nem csupán fényes, aranyozott, ezüstözött külsőt kaphatnak. Készülhetnek például fából, gyurmából, flitterekből… a határ a csillagos ég! Nézzétek csak, milyen mesés darabokat dobtak már piacra!

A cikk folytatását itt találjátok.

3. Kényelmetlen cipő

Amennyiben baráti összejövetel a program, és ott leveszitek a lábbeliteket, akkor nincs miről beszélnünk. Viszont ha egy szórakozóhely a cél, jól fontoljátok meg, biztosan az a 20 centis magas sarkú kell-e nektek.

3 + 1 Új ruha

Ez a pont egy kicsit ki fog lógni a sorból. Ne idegeskedjetek azon, hogy mindenképp kell egy új ruha nektek. Igenis fel lehet venni egy darabot többször is, ezt a főszerkesztőnk remekül bebizonyítja itt.

Ajánlott cikkek