Lélek

A pasitok meghalna azért, hogy ezeket a mondatokat hallja tőletek

Kinek ne esne jól egy kis önbizalomtuning? Mi, nők imádjuk, ha kedvesünk szép bókokkal áraszt el minket. Most viszont azt árulom el nektek, hogy mik azok a mondatok, amikre a pasik vágynak.

vous - 2016.12.02.
A pasitok meghalna azért, hogy ezeket a mondatokat hallja tőletek

Tudjátok, mitől működik jól szerintem egy kapcsolat? A kommunikációtól. Hogy bármit meg tudtok beszélni a társatokkal és hogy ha éreztek valamit, azt elmondjátok neki. És szerintem nemcsak nekünk, nőknek van szükségünk arra, hogy halljunk bizonyos mondatokat a szerelmünktől. Mindez fordítva is igaz.

Nem arra gondolok, hogy ki kell mondani a nagy SZ betűs szót. Azt az érzést másképp is lehet tudatni. A pasik már sokszor vallottak nekünk: elárulták piszkos kis titkaikat, életük legjobb randijairól, hogy mégis mihez kezdenek a féltett meztelen fotóinkkal és hogy miért nem akarják megcsalni a barátnőiket. Most újabb vallomás következik egy pasitól.

A Yourtango szerzője, James őszintén elárulta, hogy a nők is tudják, mik azok a mondatok, amikért akár meg is halnának, csak hogy hallják a barátnőiktől.

Jóképű vagy!

James szerint egy jó férfi mindig emlékezteti a barátnőjét, hogy mennyire gyönyörű, de az ilyen mondatok pont ugyanolyan jólesnek a pasiknak is. Ha épp megborotválkozott a pasitok, vagy még mindig rajta van a movemberes szőrzete, dicsérjétek meg, hogy mennyire ellenállhatatlanul jóképű!

Objektum doboz

Büszke vagyok rád!

A férfiak egy kicsit másképp látják az önértékelést, mint a nők. A célok és a teljesítmény felé törekednek, amihez egy hatalmas adag magabiztosságra van szükségük. És hogyan máshogy lehetne ezt elérni, ha nem egy olyan mondattal, hogy mennyire büszkék vagyunk rájuk?! Ebből tutira érezni fogják, hogy nemcsak a társaik vagyunk, hanem támogatjuk is őket mindenben.

Akarlak!

Vannak bizonyos érintések vagy mondatok, amikből már sejtitek, hogy a pasi a hálószobában szeretné befejezni a mondanivalóját. De nagyon is szeretnék érezni, hogy nem mindig csak ők kezdeményeznek. Szeretnék átadni az irányítást egy picit és tudni szeretnék, hogy nemcsak ők akarják a szexet, hanem ti is. 

Objektum doboz

Bízom benned!

Bizalom… szerintem nincsen kapcsolat enélkül. Mindennek az alapja a jó kommunikáció mellett. És ezt bizony néha a tudtukra kell adnunk. Számomra az is a bizalom egy jele, hogy nem kutakodik állandóan a Facebookomban, hanem megbízik bennem annyira, hogy tudja, nem fogok más srácokkal kikezdeni ott. De ezt néha el is kell mondanunk a megerősítés kedvéért.

KÖSZÖNÖM!

A boltban megköszönjük a visszajárót, ha étteremben a pincér kihozza a fogásokat, azt is megköszönjük. De miért ne tennénk meg ezt a pasinkkal is? Igenis meg kell köszönni, hogy ott vannak mellettünk, amikor nagy szükségünk van rájuk, hogy egy fárasztó nap után meglepnek minket a kedvenc csokinkkal. Vagy csak simán melléjük bújhatunk éjszaka, amikor valami rosszat álmodunk.

Objektum doboz

Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, csak az, hogy szeretitek egymást és ezt az érzést néha nem árt elárulni nekik!

Ajánlott cikkek