Egyéb kategória

Bemutatkozik a szili-szivacs, a beautyblender utódja

Elképzelhető, hogy hamarosan lecseréljük a beautyblendert, ugyanis vetélytársa akadt. 

vous - 2016.11.30.
Bemutatkozik a szili-szivacs, a beautyblender utódja

A beautyblender elszégyellheti magát, ugyanis megérkezett méltó utódja, a szili-szivacs. Még egyszer: szili-szivacs. Az eszköz tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálja, mint előde, a beautyblender, csupán ez szilikonból készült, és úgy néz ki, mint egy implantátum. A terméket a Molly Cosmetics dobta piacra és szerintük a szili-szivacsra sokkal kevesebb alapozót kell tenni, mint a hagyományos blenderre, mivel azt a szilikon nem szívja magába – mondjuk ebben lehet valami.

Objektum doboz

Az még a termék mellett szól, hogy  könnyű tisztítani, a leírás szerint ezt langyos, szappanos vízzel, illetve sminklemosóval lehet szakszerűen megtenni. Fontos érvként szerepel a honlapon, hogy még az ember ujja sem lesz „piszkos”  – ezt a beautyblender is tudja.

Mit gondoltok? Forradalmi szépségcucc érkezett?

Forrás:
www.mollycosmeticsshop.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.