Egyéb kategória

Van még hova fokozni: folytatódhat a Szívek szállodája!

A múlt héten végre megjelent a Szívek szállodája folytatása, de a rajongók már most vérszemet kaptak és további epizódokra vágynak. Vajon megkapják? A sorozat készítői elárulták!

vous - 2016.11.29.
Van még hova fokozni: folytatódhat a Szívek szállodája!

Az egész világ és vele együtt a szerkesztőségünk is teljes Szívek szállodája-lázban ég, mióta kiderült, hogy kilenc év kihagyás után folytatódik a Gilmore lányok sztorija. A szombati napot ennek jegyében teljesen nekik is szenteltük, ráadásul duplán örülhettünk, hiszen az új részek sem okoztak csalódást. De vajon számíthatunk még arra, hogy a folytatásnak is lesz folytatása?

Objektum doboz

Erre a kérdésre nemcsak mi voltunk kíváncsiak, hanem a Hollywood Reporter újságírói is, akik rákérdeztek a sorozat egyik készítőjénél, Amy Sherman-Palladinónál arra, hogy várható-e folytatás a közeljövőben és a válasz, ha nem is volt éppen egyértelmű, mégis ad okot a rajongóknak a bizakodásra:

Amit el akartunk mesélni, elmeséltük. Hogy van-e még több ebben a sztoriban? Ki tudja – ezt egyelőre az univerzumra bízzuk. Aztán lesz, ami lesz.

De titokzatosság ide vagy oda, abban egyetérthetünk, hogy a mostani befejezés folytatásért kiált!

Ti mit gondoltok, hogy folytatódhatna a sztori?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!