Egyéb kategória

Őrült kihívásban tér vissza a mackónadrág

Ennek az évnek az egyik ikonikus ruhadarabja mindenképp a szürke melegítőnadrág marad, már ha tudjátok, ki is az a Király Gábor. Azonban úgy tűnik, egy másik jelenséget is hozzá kell kapcsolnunk ehhez a tréningszereléshez...

vous - 2016.11.29.
Őrült kihívásban tér vissza a mackónadrág

Ha azt mondom, szürke mackónadrág, ugye mind ARRA gondoltok? Király Gábor jellegzetes szerelésére. Most azonban úgy tűnik, mások is ezzel a ruhadarabbal akarnak sikereket elérni, csak épp nem a futballban. A Twitteren indult útjára a pasik körében az a kihívás, mely a #greysweatpantschallenge nevet viseli. A jelenség abból eredhet, hogy néhány fiú szeret egy kép erejéig „bizonyos” eszközöket a nadrágjukba dugni pusztán azért, hogy nagyobbnak tűnjön a férfiasságuk. Nos, ebből az őrületből pedig páran még nagyobbat csináltak úgy, hogy vicces, és lehetőleg minél hatalmasabb tárgyakat kezdtek a gatyájukba pakolni.

csefalvay-fanny-grafika-athleisure-sport-divat

Fitnesznadrágban egész évben – avagy hogyan hódít az athleisure stílus

Az elmúlt években a nagy divatházaknak köszönhetően a sportruházat kiszabadult az edzőtermek falai közül, és beépült a mindennapok ruhatárába. Ez a változás teljes mértékben elmosta a határokat az öltözködésben. A sportos elemek így tökéletesen beilleszthetőek egy elegáns nő ruhatárába is.

A teljes cikket itt olvashatjátok el.

És hogy milyen dolgok kerültek már a naciba? Például különböző hangszerek, egy karácsonyfa, de még az is megesett, hogy valaki a kutyáját vagy a legjobb haverját válaszotta erre a nemes feladatra.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.