Egyéb kategória

Mindjárt vége a játéknak: hatalmas változások jönnek a VV8-ban

Felgyorsulnak az események a Való Világ powered by Big Brother műsorában. Vasárnap lezajlott a hármas párbaj, hétfőn, azaz ma pedig már jön is a kiválasztás.

vous - 2016.11.28.
Mindjárt vége a játéknak: hatalmas változások jönnek a VV8-ban

Ahogy megírtuk nektek, vasárnap lezajlott a VV8 történelmének első hármas párbaja. A játékból először a nagyon szerelmes Mici, majd végül az immár vőlegény Zsolti esett ki. Hiába akarta a meleg srác ellopni a show-t az eljegyzéssel, a nézők a jóképű Dávidot szavazták vissza a villában. A valóságshow-trendekből következtetve nagy esély van arra, hogy ő nyerje meg az egész játékot.

Objektum doboz

A fináléra már nem is kell olyan sokat várni. Ugyan Dávid ment vissza a villába, védettséget nem kapott, sőt ma este már meg is tartják a kiválasztást. Ha a szerkesztők tartják a menetrendet, akkor szerdán kihívás lesz és most vasárnap egy újabb párbaj. Mivel két hét múlva vége a játéknak, így valószínű, már csak hármas párbajok lesznek a játékban. 

való világ

Ti észrevettétek? Ezeket a VV8-szereplőket már mind láttuk a tévében

Ti nem vettétek még észre? A ValóVilág powered by Big Brother szereplői nem véletlenül lehetnek ismerősek. Összegyűjtöttem nektek, kik azok a VV8-szereplők, akiket már láttunk korábban.

A folytatásért kattintsatok IDE!

Szerintetek ki lesz ma a kiválasztott?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.