Egyéb kategória

Meghalt II. Erzsébet legjobb barátja, Margaret Rhodes

Meghalt II. Erzsébet királynő unokatestvére, Margaret Rhodes. Kettejük kapcsolata azonban nem csak rokoni volt, ugyanis már kiskoruk óta szoros kötelék alakult ki közöttük.

vous - 2016.11.28.
Meghalt II. Erzsébet legjobb barátja, Margaret Rhodes

Közel két hónap után ismét gyászol Anglia királynője, II. Erzsébet. Az uralkodó nemrég vesztette el egyik imádott corgiját, most pedig meghalt legjobb barátnője, és egyben unokatestvére, Margaret Rhodes. Margaret már egész novemberben betegeskedett, végül pénteken, 91 éves korában érte a halál. A hírt a Buckingham-palota is megerősítette, azonban további információkat nem osztottak meg a nyilvánossággal.

Objektum doboz

Erzsébet és Margaret első ágú unokatestvérek voltak, együtt nőttek fel, így nem is csoda, hogy szoros kötelék alakult ki köztük. A Daily Mail arról ír, hogy a királynő rendszeresen meglátogatta rokonát, és ugyan tisztában volt Margaret állapotával, mégis nagyon mélyen érintette a tragédia.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.