Egyéb kategória

6 meglepő testrész, amit a nők feltöltenek

Manapság már egy szépészeti beavatkozás annyi, mint hogy lemegyünk egy pohár tejfölért a közértbe. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, volt, van és lesz. Amíg a nők jól érzik magukat AZ EGÉSZSÉGES szépészeti műtéttől, addig én támogatom. Maradjunk ezen a vonalon, és álljunk meg a feltöltés nevű megállónál. Ahogy gondoljátok, a feltöltés az öregedést hívatott lassítani, azonban azt biztosan nem gondoljátok, milyen meglepő helyeket akarnak fiatalítani ma a nők.

vous - 2016.11.26.
6 meglepő testrész, amit a nők feltöltenek

Kezek

A sűrű kézmosás, főleg a fizikai munka igénybe veszi a kézfejeket, komoly károkat okozhat a megjelenésünkben. Annak érdekében, hogy a nők ne csontvázkezekkel éljenek, sokan választják a töltőanyagot. A töltőanyag újra simává és puhává teszi a kezeket, pótolja az elveszített kollagént. A drága kézkrémek hatása nem tart sokáig – meséli dr. Paul Jarrod Frank kozmetológus, bőrgyógyász.

Térdek

Egy nagyobb fogyás vagy pusztán a gravitáció is okozhatja a megereszkedett bőrt a térd feletti területeken. Nos, a térdráncok ellen is létezik töltőanyag. Mi jöhet még?!

Állkapocs

Nem számít, hogy mennyire ránctalan egy arc, a megereszkedett áll, éveket öregíthet „viselőjén”. A toka elleni küzdelem sokszor végződik fecskendővel az állkapocsban.

dezodor

Ez történik veletek, ha botoxot használtok izzadásgátlóként

Az ősszel nem csupán a szép, hangulatos fények és színek köszöntenek be az életetekbe, hanem a puha pulcsik is, velük pedig a galád izzadásfoltok. Na igen, ha valakik, az izzadós típusúak ennek egyáltalán nem örülnek, és foggal-körömmel harcolnak ez ellen a jelenség ellen. Legújabban botoxszal.

A cikk folytatása ITT jön!

Fülcimpa

Míg a legtöbb nő a szarkalábak és a homlok ráncai miatt aggódik, hajlamosak megfeledkezni az egyik legmeglepőbb, mégis az idő múlásának egyik legfőbb platformjáról, a fülcimpáról. „Idővel a fülcimpa megereszkedik vagy megszakad a nehéz fülbevalók miatt. A töltőanyagok ezen is segíthetnek” – magyarázza dr. Frank.

Orr

A fájdalmas orrműtét – és a vele együtt járó még fájdalmasabb felépülési időszak – nem mindig a legjobb megoldás. „Ha a beteg egy kiemelkedő dudorral az orra közepén állít be hozzánk, akkor azt szoktuk javasolni, hogy egy kis töltőanyag a dudor felett és alatt remekül kiegyenlítheti az orr sziluettjét”  – mondja a doktor úr.

-rendhagyo-vogue-cimlap-igazi-nokkel-de-tenyleg-ok-az-igaziak2

Rendhagyó Vogue-címlap „igazi” nőkkel: de tényleg ők az igaziak? 

A brit Vogue novemberi számában egyetlen Hadid, Jenner vagy Kardashian sem tűnik fel, a szupermodellek és a celebek helyett olyan nőket láthatunk a magazinban, akik nem (kizárólag) a divat- és szépségiparban tettek le sokat az asztalra. A „The Real Issue: A Model-Free Zone” (Az igazi lapszám: modellmentes övezet) címszó alatt futó kiadvány szerkesztői ettől függetlenül azért főként karcsú, fehér, 50 évesnél fiatalabb nőket választottak, holott a valóságban azért nem csak velük találkozhatunk a hétköznapokban. A cikk folytatása ITT jön!

Fenék

Miután Kim Kardashian és Jennifer Lopez divatba hozta a nőiesen nagy popsit, azóta több nő vágyik kerekebb, markánsabb hátsóra. Az implantátum ez esetben is egy szélsőséges megoldás. Ahogy dr. Frank magyarázza,

a fenék izmai az idő előrehaladtával összeesnek, mint egy többnapos lufi.

A töltőnyag segítségével vissza tudják adni a bőr rugalmasságát, sőt a Sculptra nevű, méregdrága anyag segítségével soha nem látott formát ölthet e becses testrész.

Ajánlott cikkek