Egyéb kategória

6 meglepő testrész, amit a nők feltöltenek

Manapság már egy szépészeti beavatkozás annyi, mint hogy lemegyünk egy pohár tejfölért a közértbe. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, volt, van és lesz. Amíg a nők jól érzik magukat AZ EGÉSZSÉGES szépészeti műtéttől, addig én támogatom. Maradjunk ezen a vonalon, és álljunk meg a feltöltés nevű megállónál. Ahogy gondoljátok, a feltöltés az öregedést hívatott lassítani, azonban azt biztosan nem gondoljátok, milyen meglepő helyeket akarnak fiatalítani ma a nők.

vous - 2016.11.26.
6 meglepő testrész, amit a nők feltöltenek

Kezek

A sűrű kézmosás, főleg a fizikai munka igénybe veszi a kézfejeket, komoly károkat okozhat a megjelenésünkben. Annak érdekében, hogy a nők ne csontvázkezekkel éljenek, sokan választják a töltőanyagot. A töltőanyag újra simává és puhává teszi a kezeket, pótolja az elveszített kollagént. A drága kézkrémek hatása nem tart sokáig – meséli dr. Paul Jarrod Frank kozmetológus, bőrgyógyász.

Térdek

Egy nagyobb fogyás vagy pusztán a gravitáció is okozhatja a megereszkedett bőrt a térd feletti területeken. Nos, a térdráncok ellen is létezik töltőanyag. Mi jöhet még?!

Állkapocs

Nem számít, hogy mennyire ránctalan egy arc, a megereszkedett áll, éveket öregíthet „viselőjén”. A toka elleni küzdelem sokszor végződik fecskendővel az állkapocsban.

dezodor

Ez történik veletek, ha botoxot használtok izzadásgátlóként

Az ősszel nem csupán a szép, hangulatos fények és színek köszöntenek be az életetekbe, hanem a puha pulcsik is, velük pedig a galád izzadásfoltok. Na igen, ha valakik, az izzadós típusúak ennek egyáltalán nem örülnek, és foggal-körömmel harcolnak ez ellen a jelenség ellen. Legújabban botoxszal.

A cikk folytatása ITT jön!

Fülcimpa

Míg a legtöbb nő a szarkalábak és a homlok ráncai miatt aggódik, hajlamosak megfeledkezni az egyik legmeglepőbb, mégis az idő múlásának egyik legfőbb platformjáról, a fülcimpáról. „Idővel a fülcimpa megereszkedik vagy megszakad a nehéz fülbevalók miatt. A töltőanyagok ezen is segíthetnek” – magyarázza dr. Frank.

Orr

A fájdalmas orrműtét – és a vele együtt járó még fájdalmasabb felépülési időszak – nem mindig a legjobb megoldás. „Ha a beteg egy kiemelkedő dudorral az orra közepén állít be hozzánk, akkor azt szoktuk javasolni, hogy egy kis töltőanyag a dudor felett és alatt remekül kiegyenlítheti az orr sziluettjét”  – mondja a doktor úr.

-rendhagyo-vogue-cimlap-igazi-nokkel-de-tenyleg-ok-az-igaziak2

Rendhagyó Vogue-címlap „igazi” nőkkel: de tényleg ők az igaziak? 

A brit Vogue novemberi számában egyetlen Hadid, Jenner vagy Kardashian sem tűnik fel, a szupermodellek és a celebek helyett olyan nőket láthatunk a magazinban, akik nem (kizárólag) a divat- és szépségiparban tettek le sokat az asztalra. A „The Real Issue: A Model-Free Zone” (Az igazi lapszám: modellmentes övezet) címszó alatt futó kiadvány szerkesztői ettől függetlenül azért főként karcsú, fehér, 50 évesnél fiatalabb nőket választottak, holott a valóságban azért nem csak velük találkozhatunk a hétköznapokban. A cikk folytatása ITT jön!

Fenék

Miután Kim Kardashian és Jennifer Lopez divatba hozta a nőiesen nagy popsit, azóta több nő vágyik kerekebb, markánsabb hátsóra. Az implantátum ez esetben is egy szélsőséges megoldás. Ahogy dr. Frank magyarázza,

a fenék izmai az idő előrehaladtával összeesnek, mint egy többnapos lufi.

A töltőnyag segítségével vissza tudják adni a bőr rugalmasságát, sőt a Sculptra nevű, méregdrága anyag segítségével soha nem látott formát ölthet e becses testrész.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.