Egyéb kategória

A téli bokavillantás oké, de egy nagyon fontos szabályt tartsatok be

Tél van, mégis tele a város olyan lányokkal, akiknek kint a bokájuk. Vizsgáljuk meg a jelenséget!

vous - 2016.11.24.
A téli bokavillantás oké, de egy nagyon fontos szabályt tartsatok be

Kétségkívül nagyon divatosak az olyan nadrágok, farmerek, amikből szépen kivillan a boka. A 7/8-os nadrágok nyáron igazán szépen kiemelték a bokát, főleg egy-egy gyönyörű saruval viselve. Ezek a nadrágok télen sem tűntek el, sok lány szívesen hordja még novemberben is. Sőt, a bokavillantáshoz nem is kell rövidebb szárú nadrág, elég, ha egy sportcipőt húztok a farmerhez, abból is simán kikandikálhat a boka. A baj csak az, hogy lassan tényleg itt az igazi tél, a pucér bokák meg úgy maradtak. 

ferfi-ingbol-noi-ruha-siman-kiprobaltam-a-neten-keringo-trukkoket1

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Az internet sötét és kevésbé sötét bugyrai telis-tele vannak kreatív ötletekkel. Sokszor csak néhány hozzávalóból szuper lakásdekort, ruhát vagy kiegészítőt készíthetünk. Bevallom: évek óta szemezgettem a jól ismert „férfiingből női ruhát”-trükkökkel, de sosem hittem, hogy a végeredmény valóban jól tudna mutatni. Tévedtem! Egy kis kreativitással, türelemmel és néhány DIY-videó segítségével tényleg szuper szettek születhetnek. Ha most hozzám hasonlóan ti is szkeptikusan rázzátok a fejeteket, tartsatok velem! A cikk folytatásához kattintsatok ide!

Nincs mit tenni, ez a divat. Ma én is egy olyan szettben nyomulok, amiből kint van a bokám, a kételkedőknek üzenem, hogy egyáltalán nem fázik a lábam, nem is érzem ott a hideget. Viszont mivel tényleg nem jó játék a meg- és felfázást kockáztatni, azt javaslom, hogy ha ilyen nadrágot húztok, mindenképpen vegyetek fel egy testszínű harisnyanadrágot. Az összhatást nem rombolja, viszont elkerülhetitek a csúnya téli betegségeket. Ugyanez a helyzet a szaggatott nadrágokkal is. Húzzatok alá egy fekete vagy csipkés harisnyát, és kész is a téliesített szett.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.