Egyéb kategória

A téli bokavillantás oké, de egy nagyon fontos szabályt tartsatok be

Tél van, mégis tele a város olyan lányokkal, akiknek kint a bokájuk. Vizsgáljuk meg a jelenséget!

vous - 2016.11.24.
A téli bokavillantás oké, de egy nagyon fontos szabályt tartsatok be

Kétségkívül nagyon divatosak az olyan nadrágok, farmerek, amikből szépen kivillan a boka. A 7/8-os nadrágok nyáron igazán szépen kiemelték a bokát, főleg egy-egy gyönyörű saruval viselve. Ezek a nadrágok télen sem tűntek el, sok lány szívesen hordja még novemberben is. Sőt, a bokavillantáshoz nem is kell rövidebb szárú nadrág, elég, ha egy sportcipőt húztok a farmerhez, abból is simán kikandikálhat a boka. A baj csak az, hogy lassan tényleg itt az igazi tél, a pucér bokák meg úgy maradtak. 

ferfi-ingbol-noi-ruha-siman-kiprobaltam-a-neten-keringo-trukkoket1

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Az internet sötét és kevésbé sötét bugyrai telis-tele vannak kreatív ötletekkel. Sokszor csak néhány hozzávalóból szuper lakásdekort, ruhát vagy kiegészítőt készíthetünk. Bevallom: évek óta szemezgettem a jól ismert „férfiingből női ruhát”-trükkökkel, de sosem hittem, hogy a végeredmény valóban jól tudna mutatni. Tévedtem! Egy kis kreativitással, türelemmel és néhány DIY-videó segítségével tényleg szuper szettek születhetnek. Ha most hozzám hasonlóan ti is szkeptikusan rázzátok a fejeteket, tartsatok velem! A cikk folytatásához kattintsatok ide!

Nincs mit tenni, ez a divat. Ma én is egy olyan szettben nyomulok, amiből kint van a bokám, a kételkedőknek üzenem, hogy egyáltalán nem fázik a lábam, nem is érzem ott a hideget. Viszont mivel tényleg nem jó játék a meg- és felfázást kockáztatni, azt javaslom, hogy ha ilyen nadrágot húztok, mindenképpen vegyetek fel egy testszínű harisnyanadrágot. Az összhatást nem rombolja, viszont elkerülhetitek a csúnya téli betegségeket. Ugyanez a helyzet a szaggatott nadrágokkal is. Húzzatok alá egy fekete vagy csipkés harisnyát, és kész is a téliesített szett.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!