Egyéb kategória

Cuki titkokat árult el a gyerekeiről Katalin hercegné

Katalin hercegné egy múzeumi teapartin vett részt, ahol nemcsak rendkívül közvetlen volt a gyerekekkel, hanem megosztott pár dolgot a sajátjaival kapcsolatban is.

vous - 2016.11.23.
Cuki titkokat árult el a gyerekeiről Katalin hercegné

A Londoni Természettudományi Múzeumban megrendezett teapartin olyan illusztris vendég is megjelent, mint Katalin hercegné. Az esemény apropója az volt, hogy a múzeum egyik leghíresebb darabja, egy dínó, 2017 januárjától országos turnéra indul, így szerettek volna tőle méltó búcsút venni. Vilmos herceg felesége rendkívül nyitott volt, még gyermekeivel kapcsolatban is elárult egy-két titkot.

Objektum doboz

György hercegről kiderült, hogy imádja a dinoszauruszokat, de a Tyrannosaurus Rex a legnagyobb kedvence, mert az a leghangosabb és legijesztőbb szerinte. Katalin mindezt még azzal egészítette ki, hogy a vulkánokért is odáig van a kisfia, valószínűleg azért ezek foglalkoztatják most legjobban a kicsit, mert éppen ez a tananyag.

Látszott rajta az is, hogy szívesen eljött volna ma velem erre az eseményre.

– fogalmazott Katalin.

Objektum doboz

Saroltáról pedig azt mesélte el az édesanyja, hogy mostanság már igen beszédes lett, és állandóan nyüstöli a bátyját, hogy játszanak együtt.

Objektum doboz

Önmagáról pedig azt osztotta meg Anglia hercegnéje, hogy úgy emlékszik, amikor kislányként látta a Jurassic Parkot, fantasztikusnak találta a filmet és nagyon élvezte.

A múzeum igazgatója kiemelte, hogy lenyűgözte őt Katalin tudása a dinoszauruszokkal kapcsolatban.

Ajánlott cikkek