Egyéb kategória

Először szólalt meg a nyilvánosság előtt Angelina Jolie a válás óta

Nem sokkal azután, hogy a válás óta először mutatkozott a nyilvánosság előtt Brad Pitt, most Angelina Jolie is hasonlóan cselekedett.

vous - 2016.11.21.
Először szólalt meg a nyilvánosság előtt Angelina Jolie a válás óta

Két hónapja robbant a bomba, hogy az álompárnak hitt Jolie–Pitt duó válik. A szakítás híre óta nemrég lépett a nyilvánosság elé Brad Pitt, és most elérkezett a pillanat, amikor Angelina is megtette ugyanezt.

Brad Pitt Shiloh Nouve Jolie–Pitt Pax Thien

Arról már megegyeztek, hogy kinél maradnak a gyerekek

Mióta zátonyra futott Angelina Jolie és Brad Pitt házassága, többször is lehetett hallani: mindketten a gyerekek elhelyezéséért küzdenek. Most végre megszületett az eredmény.

A teljes cikket itt olvashatjátok el.

Talán nem véletlen, hogy egy olyan ügyhöz adja most az arcát Angelina, mely a gyermekbántalmazással kapcsolatos, hiszen a kapcsolatukban is ez volt az egyik probléma. A színésznő a nemzetközi büntetőbíróságon lejátszott videoüzenetéből kiderül: ugyan hosszas folyamatokon át, de végre sikerült elérni, hogy egy új eljárási móddal védjék a gyermekjogban a bántalmazott gyerekeket.

Objektum doboz

A kisfilmben nemcsak Angie kisugárzása erőteljes, meg kell jegyezni azt is, hogy az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő gyönyörűen néz ki a jelen körülmények közt is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.