Egyéb kategória

Megvan a Miss Universe Hungary 2016-os győztese!

Lezajlott a Miss Universe Hungary szépségverseny, ahol 16 gyönyörű lány szállt harcba a győzelemért, de a műsor végén csak egy szerencsés fejére kerülhetett fel a korona.

vous - 2016.11.20.
Megvan a Miss Universe Hungary 2016-os győztese!

A Miss Universe Hungary 16 versenyzője 3 fordulóban lépett a színpadra, először koktélruhában, majd bikiniben, végül pedig földig érő estélyiben. Minden egyes tourban egy-egy ismert személy énekelt, a sort Kállay-Saunders András nyitotta meg, őt követte a Sztárban sztár idei győztese, Veréb Tamás, és végül Hien adta elő a produkcióját.

Objektum doboz

A 16 versenyző:

Forrás:
Facebook / Miss Universe Hungary

A zsűri a 16 fős mezőnyt először 5 fősre faragta le, és a nézők is megválasztották a favoritjukat, a közönségkedvenc Bódizs Veronika lett.

Objektum doboz

A második udvarhölgy Bertók Fruzsina, az első Kozma Klaudia, a győztes pedig (a már közönségkedvenc) Bódizs Veronika lett. A koronát a 2015-ös Miss Universe Hungary győztese, Nagy Nikoletta adta át.

Objektum doboz

Íme Veronika bemutatkozó kisfilmje:

Objektum doboz

Sok sikert kívánunk neki a külföldi megmérettetéshez!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.