Egyéb kategória

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Az internet sötét és kevésbé sötét bugyrai telis-tele vannak kreatív ötletekkel. Sokszor csak néhány hozzávalóból szuper lakásdekort, ruhát vagy kiegészítőt készíthetünk. Bevallom: évek óta szemezgettem a jól ismert „férfiingből női ruhát”-trükkökkel, de sosem hittem, hogy a végeredmény valóban jól tudna mutatni. Tévedtem! Egy kis kreativitással, türelemmel és néhány DIY-videó segítségével tényleg szuper szettek születhetnek. Ha most hozzám hasonlóan ti is szkeptikusan rázzátok a fejeteket, tartsatok velem! 

vous - 2016.11.20.
Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Néhány héttel ezelőtt eldöntöttem, Éljenek a férfiak! napunk alkalmából végre kipróbálom a híres inges trükköket. Beleástam magam a témába, ingeket válogattam, videókat néztem és szettekben gondolkoztam. Hiszen olyan jó lenne hinni, hogy egy férfifelső nem csak a filmekben mutat jól a nőkön.

Azt hiszem, a küldetést sikeresen teljesítettem: míg én egyetlen rózsaszín ingből 6 különböző női ruhadarabot „varázsoltam”, addig a VOUS-lányok izgatottan nézték végig az átalakulást, és minden szett után nyugtázták:

Azta, ezt simán hordanám! 

1. Vagány szoknya rohanós hétköznapokra

Egyik kedvencem a legelső, masnis szoknya lett, ami simán hordható bármelyik hétköznap, akár farmerkabáttal, bőrdzsekivel, harisnyával vagy jobb időben harsinya nélkül is. Imádtam, ahogy néhány mozdulattal egy laza, de nőies szoknya született az egyszerű ingből. Bátran játsszatok az ingujjakkal, én most egy óriás masnit készítettem, amit akár középre is helyezhettem volna. Legyetek kreatívak!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna
10x10 gardróbkihívás ugyanazokat a ruhákat viselni 10 napig. kapszulagardrób mengyán eszter

Főszerkesztőnk, Eszter is alkalmazta ezt a módszert egy nem akármilyen kísérlethez

„A fenntartható divattal foglalkozó külföldi bloggerek egyik kedvenc gardróbkihívása volt az utóbbi időben a 10 x 10 Challenge: ugyanazt a 10 ruhadarabot viselni 10 napig. Azt vallják, a kevesebb több. Kipróbáltam, és – valószínűleg sejtitek – túléltem” – kezdődik a cikk, amit ITT olvashattok tovább. Ne hagyjátok ki, benne lapul a szoknyás trükk is!

2. Egyszerű, de nagyszerű szoknya buliba

A második szoknya szintén pofonegyszerű volt: ugyanúgy készült, ahogy az első, csak az inget megfordítottam, így a masni és a gombok hátra kerültek. Elölről kaptunk egy sima, egyenes vonalú szoknyát, míg hátulról egy vagány masnis darab lett belőle. A fotózás alatt összefutottam az egyetlen VOUS-pasival, Danival, mire megjegyezte:

Hú, de jó ez a szoknya!

Majd egy perc múlva utánam kiabált: „Hátulról már nem annyira.” Úgy tűnik, a férfiak ízlésének ez már erős darab, de higgyétek el, a csajok odavoltak érte. Próbáljátok ki, szerethető kis ruha volt ez is!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

3. Romantikus felső irodai szettekhez

A legegyszerűbb dolgom a felsők kialakításával volt, mindössze az ujjak felkötésével kellett játszanom. A következő, romantikus felsőnél elölről, keresztbe rakva készítettem el a felső „pántokat”, majd hátul simán megkötöttem. Válasszatok hozzá egy nőiesebb kabátot vagy blézert, és máris kész a tavaszi, kora nyári irodaszett!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

4. Bohókás nyári top „csokornyakkendővel”, randira

Azt hiszem, a csokornyakkendős top nyerte el legjobban a VOUS-lányok tetszését. Rögtön bezsebeltem vele azt a bókot, miszerint egy „dögös Playboy-rucira” hajaz ez a felső. Mivel nem feltétlen ezt a hatást szerettem volna elérni, így rögtön rá is vettem egy farmerkabit. És tádám, egyszerű, de csajos felsővé változott. Ha viszont halloweenra vagy farsangra készültök, jusson eszetekbe az említett bók! 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

5. Nagyon mini ruha buliba vagy akár esküvőre

Bevallom, magas lányként a ruháktól tartottam a legjobban. Hiába igyekeztem a legnagyobb férfiinget választani, még így is rövidnek bizonyult. Ettől függetlenül az ujjak keresztezésének köszönhetően ütős szett lett, amit bátran felvennék esküvőkre vagy buliba. Bátrabbaknak és alacsonyabb lányoknak ezt is szívesen ajánlom! 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

6. Ruhából tunika, csak úgy!

A tunika, amit végül egy feszülős farmerrel vettem fel, kezdetben ruhának készült, de a már említett körülmények miatt ez is túl rövidnek bizonyult. Sebaj! Vegyetek egy feszülős nadrágot vagy forrónacit, és máris készen vagytok.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek