Egyéb kategória

„Olyan voltál, mint egy bánatos szamár” – Lezajlott az X-Faktor harmadik élő adása

Véget ért az X-Faktor harmadik élő show-ja, Tóth Gabi és Gáspár Laci lett 'szegényebb' egy-egy versenyzővel.

vous - 2016.11.19.
„Olyan voltál, mint egy bánatos szamár” – Lezajlott az X-Faktor harmadik élő adása

Az X-Faktor harmadik élő adása nem úgy indult, mint a múlt héten. A mentorok most nem ragadtak mikrofont, viszont az alkalmat azt megradagták arra, hogy megjegyzéseket tegyenek egymás, és a műsorvezető, Istenes Bence outfitjére. Szerencsére a lelkesedésük a téma iránt a műsor egészében fentamaradt, így nem csak a produkciókkal tudták szórakoztatni a nézőket.

Objektum doboz

A performanszok közül Jáger Kingáét azért emelném ki, mert a produkciója alatt egy igen érdekes dolog tűnt fel. Pontosabban nem is egy dolog, hanem egy személy, Molnár Nikolett. Tudjátok, ő az a rúdtáncos, akihez a mi divatimádó szerkesztőnk, Nóri is ellátogatott egy órára. Az élménybeszámolóját itt olvashatjátok el!

Objektum doboz

A fiúk közt versenyző Gorbunov Dmitrijnek ma biztosan több pillangó volt a gyomrában az izgalomtól, ugyanis a szülei most nézték végig először a helyszínen gyermekük produkcióját. Azt a produkciót, amely ByeAlexnek 'nem jött át', szerinte

olyan semmilyen, unalmas volt ma az ukrán srác mint egy bánatos szamár.

Objektum doboz

Az új menetrend alapján a produkciók után most is párbaj nélkül kiesett egy versenyző, név szerint: Jáger Kinga.

Objektum doboz

Azonban ezután még ennél is drámaibbra fordultak a történések, ugyanis Gáspár Laci két mentoráltja, Fejes Szandra és Ónodi János került párbajhelyzetbe.

Objektum doboz

A műsor legvégén most sem kellett borítékot nyitni, ugyanis a zsűri szavazata döntött: 3-1-re Ónodi Jánost küldték haza az ítészek.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek