Egyéb kategória

Kiderült, ki a legnépszerűbb Disney-hercegnő – szavazzatok, nektek ki a kedvencetek!

A Disney-mesék éppolyan fontos résztvevői voltak a gyerekkorunknak, mint a suli vagy a legklasszabb játékaink. Épp ezért nem csoda, hogy mindenkinek megvan a maga kedvenc hercegnője; de gondoltátok volna, hogy ő a legnépszerűbb mind közül?

vous - 2016.11.19.
Kiderült, ki a legnépszerűbb Disney-hercegnő – szavazzatok, nektek ki a kedvencetek!

A Whisper applikáció arra a kérdésre szerette volna megtalálni a választ, ki minden idők legnépszerűbb Disney-hercegnője, ehhez pedig el is indítottak egy szavazást. Kábé 80 000-en vettek részt a dologban, mindenki rákattintott a saját kedvencére, ami alapján sikerült megállapítaniuk, hogy ez a mesebeli hercegnő nem más, mint…

Objektum doboz

…HAMUPIPŐKE! Ez végül is érthető, hiszen egyike volt az első Disney-hercegnőknek (1950-ben jött ki a film), nagyon szorgalmas és kedves karakter, meg persze mindenki imádta a ruhát, amiben elment a bálba. A TOP 5-ben rajta kívül ott volt még Elsa (Jégvarázs), Csipkerózsika, Ariel (A kis hableány) és Belle (A Szépség és a Szörnyeteg) is.

A felmérésből az is kiderült, hogy az emberek többsége Aurorának, vagyis angolul Csipkerózsikának (35,3%), vagy Belle-nek (32,2%) keresztelné el legszívesebben a kislányát. Mi pedig most arra vagyunk kíváncsiak, vajon nektek ki a legnagyobb kedvencetek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek