Egyéb kategória

Korcsolyára fel! Végre kinyitott a Városligeti Műjégpálya

Ha tél, akkor a jégkori biztosan nem maradhat el! Keressétek elő a szekrény mélyéről a korcsolyátokat, hiszen végre megkezdődött a szezon; a Városligeti Műjégpálya már várja a látogatókat.

vous - 2016.11.18.
Korcsolyára fel! Végre kinyitott a Városligeti Műjégpálya

A téli szezonban rengeteget dolgot lehet imádni: ez a forró csokik és teák időszaka, közeledik a karácsony (ami reméljük, hogy idén fehér lesz), és végre elővehetjük a jégkorcsolyát, hogy végigszeljük bennük a jégpályát – vagy hogy jókat nevessünk a barátainkon, amikor hatalmasat zakóznak. A lényeg, hogy most erre itt van a lehetőség, hiszen Budapest egyik kedvenc korcsolyapályája megkezdte a szezont!

Objektum doboz

A Városligeti Műjégpálya a napokban nyitotta meg a kapukat, és a Facebook-oldalukon elárulták, hogy a tavalyihoz képest jó néhány újdonsággal várják a látogatókat. Mostantól nem kell sorba állnotok a jegyekért, hiszen ezeket a neten is megvehetitek; sőt, elég őket bemutatni a telefonotokon. Megszűnt a késedelmi díj és az időkorlát, úgyhogy egységes áron tudtok korcsolyát bérelni külön a délelőtti és külön a délutáni nyitvatartás idejére. Ráadásul szintén jó hír, hogy ezenkívül is több koripálya várja már a látogatókat: a Jégteraszon és a Pesterzsébeti Jégcsarnokban is tesztelhetitek a korcsolyatehetségeteket!

Na, ki az, aki már a hétvégén felveszi a korcsolyát?

Ajánlott cikkek