Egyéb kategória

Az éjjel nem, de a válogatottság ma véget ér Király Gábor számára

„Az éjjel soha nem érhet véget” – a válogatottbeli szereplés azonban igen. Ehhez a fordulóponthoz ér ma el Király Gábor, Magyarország egyik, ha nem a legismertebb kapusa.

vous - 2016.11.15.
Az éjjel nem, de a válogatottság ma véget ér Király Gábor számára

Augusztus elején jelentette be az ország mackónadrágos kapusa, Király Gábor, hogy 18 év után lemondja a magyar válogatottbeli szereplését – a miértjeit itt elolvashatjátok. Ma este pedig eljön az a pillanat, amikor bizony utoljára védi a magyar csapat hálóját. Ha érdekel titeket Király utolsó szereplése, vagy csak kíváncsiak vagytok a magyar fiúk teljesítményére egy barátságos meccs keretein belül, akkor nagyjából 19 óra magasságában kapcsoljatok az M4 Sportra.

Király Gábor így készül a svédek elleni mérkőzésre:

Objektum doboz

Ha még nem ismernétek Király Gábort, nagyon felületesen ugyan, de elmondjuk, az utóbbi időben mi mikor és miért foglalkoztunk vele. Miután a magyar válogatott 44 év után kijutott a labdarúgó-Európa-bajnokságra, rögtön az első meccsükön már meg is döntött egy rekordot a Haladás kapusa. Ugyanis 40 éves életkorával ő lett minden idők legidősebb Eb-szereplője. És egész biztosan az egyik legtöbbet emlegetett is, hisz világszerte sokan felkapták a fejüket a jellegzetes szerelésére. Ja, és még a Simpson családba is bekerült!

Nemrég pedig városa, Szombathely díszpolgára lett:

Objektum doboz

szürke melegítő király gábor vous lányok

Miatta még mi is mackónadrában mentünk dolgozni

Amikor júniusban biztossá vált, Magyarország bejutott a franciaországi foci-Eb nyolcaddöntőjébe, akkor arra buzdítottunk titeket, hogy menjetek egy nap mackónadrágban dolgozni. Így mindenki láthatta, igazi szurkolók vagytok. A VOUS szerkesztőségébe ketten is mackóban érkeztek. Szerkesztőnk, Nóri és szerzőnk, Emcsi szürke tréningnadrágban szurkolja végig a napot. Természetesen a fotó nem maradhatott el.

A képet itt találjátok.

Köszönjük a feledhetetlen pillanatokat neki!

Ajánlott cikkek