Egyéb kategória

Csoportelsőként jutott tovább a magyar válogatott!

3 : 3-as végeredménnyel, azaz egy döntetlennel zárta az F csoportban játszott utolsó meccsét a magyar válogatott. Lyonban mi „hazai pályán” voltunk, ahol a portugálokkal nézett farkasszemet Bernd Storck csapata.

vous - 2016.06.22.
Csoportelsőként jutott tovább a magyar válogatott!

ELKÉPESZTŐ! Talán ez méltó kifejezés a mai magyar–portugál meccsre. Magyar góllal kezdődött és – sajnos – portugállal végződött a bő 90 percnyi játékidő.
A magyar csapatból először a 19. percben Gera Zoltán, a 47. és az 62. percben pedig Dzsudzsák Balázs talált az ellenfél kapujába. Magyarország egy győzelemmel és két döntetlennel, összesen 5 ponttal csoportelsőként jut tovább a legjobb 16 közé.

Forrás:
www.afpforum.com

Korhut Mihály a magyar válogatott kabalaembere lehet, hiszen vele még sosem szenvedett vereséget a csapat!

Ki gondolta volna még a mérkőzés kezdetén, hogy ez a Hajdú B. István által megfogalmazott mondat a végső sípszó után is érvényes marad?! Azt nem állítjuk, hogy ez a magyar csapat tuti receptje, hiszen mind a 23 küzdő szellemű játékos kivette a részét a három mérkőzésből. A következő ellenfél kiléte egyelőre rejtély, lehet akár Belgium, Svédország vagy Írország, de az már biztos, hogy vasárnap 21 órakor Toulouse-ban lép pályára Bernd Storck csapata.

Szép volt, fiúk! Csak így tovább!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!