Egyéb kategória

Csoportelsőként jutott tovább a magyar válogatott!

3 : 3-as végeredménnyel, azaz egy döntetlennel zárta az F csoportban játszott utolsó meccsét a magyar válogatott. Lyonban mi „hazai pályán” voltunk, ahol a portugálokkal nézett farkasszemet Bernd Storck csapata.

vous - 2016.06.22.
Csoportelsőként jutott tovább a magyar válogatott!

ELKÉPESZTŐ! Talán ez méltó kifejezés a mai magyar–portugál meccsre. Magyar góllal kezdődött és – sajnos – portugállal végződött a bő 90 percnyi játékidő.
A magyar csapatból először a 19. percben Gera Zoltán, a 47. és az 62. percben pedig Dzsudzsák Balázs talált az ellenfél kapujába. Magyarország egy győzelemmel és két döntetlennel, összesen 5 ponttal csoportelsőként jut tovább a legjobb 16 közé.

Forrás:
www.afpforum.com

Korhut Mihály a magyar válogatott kabalaembere lehet, hiszen vele még sosem szenvedett vereséget a csapat!

Ki gondolta volna még a mérkőzés kezdetén, hogy ez a Hajdú B. István által megfogalmazott mondat a végső sípszó után is érvényes marad?! Azt nem állítjuk, hogy ez a magyar csapat tuti receptje, hiszen mind a 23 küzdő szellemű játékos kivette a részét a három mérkőzésből. A következő ellenfél kiléte egyelőre rejtély, lehet akár Belgium, Svédország vagy Írország, de az már biztos, hogy vasárnap 21 órakor Toulouse-ban lép pályára Bernd Storck csapata.

Szép volt, fiúk! Csak így tovább!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.