Egyéb kategória

Megvan a legszebb Eb-gól: Gera toronymagasan győzött!

Gera Zoltán góljától napokig zengett a sajtó: a portugálok ellen szerzett első lövés elsőként az Eb eddigi legszebb 10 találata közé került be, majd a csoportkör legszebb góljává is választották. Az öröm azóta sem csitult, Gera gólja ugyanis az Eb legszebb gólja címet is hazavihette a vasárnap zárult szavazáson.

vous - 2016.07.11.
Megvan a legszebb Eb-gól: Gera toronymagasan győzött!

A 2016-os foci-Eb élménye mellett a magyar válogatott focistája egy „díjat” már bezsebelt: hazavihette a csoportkör legjobbjának járó kinevezést az UEFA szavazása szerint.

A sikersorozatnak azonban itt sem lett vége, az angol Skysport oldalán hirdetett „Az Eb legszebb gólja” szavazáson toronymagasan győzött Gera Zoltán. A portugálok ellen lőtt első, bombagólra összesen 122 000 ember szavazott, így Gera vihette haza a legjobbnak járó címet, lekörözve ezzel Xherdan Shaqiri svájci játékost.

Nézzétek meg újra a győztes gólt!

Objektum doboz

Szép volt, Gera!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.