Egyéb kategória

Bebizonyítjuk: a legcsúnyább karácsonyi mintából készül a legszebb ünnepi manikűr

Lassan már nyakunkon a karácsony, és vannak dolgok, melyeket nem szabad, vagy legalábbis nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni. Ilyen például a manikűr, amivel egy csomó időt spórolhattok, ha időben megcsináltatjátok, és az ünnepi hangulatra is sokkal hamarabb ráhangolódhattok. Az elhatározás és az időpontfoglalás után jön a nagy kérdés: milyen legyen a körmöm? Hát „csúnya” pulcsi inspirálta!

vous - 2016.11.14.
Bebizonyítjuk: a legcsúnyább karácsonyi mintából készül a legszebb ünnepi manikűr

Ha egy mondatba kellene foglalnotok a karácsony és a csúnya szavakat, mit mondanátok? Nekem biztosan az ugrana be, hogy vannak azok a jellegzetes csúnya karácsonyi pulcsik, amiket titkon mégis mindenki imád. Ha a ti ünnepi outfitetekbe nem férnek bele ezek a felsők, de közben mégsem mondanátok le a jellegzetes mintáiról, viseljétek hát a körmötökön!

karácsony ünnep csomagolás

Ez a grafika stresszmentessé teszi a karácsonyi készülődést

Melyik nő gyomra nem szorul össze, mikor eljut a tudatáig, hogy lassan bizony készülődni kell az ünnepekre a többi szokásos ezer dolog mellett? Ha minden decemberetek úgy telik, hogy összevissza kapkodtok és minden az utolsó pillanatra marad, írjátok össze magatoknak a menetrendet, hogy a karácsony tényleg meghitt hangulatban telhessen a szeretteitekkel és ne a teljes végkimerülésben próbáljátok meg átvészelni ezt a szép ünnepet.

A cikk itt folytatódik!

Nos, én még a hagyományos lakkozás híve vagyok, és elég ügyetlen is, így biztosan nem lesznek ennyire az ünnephez passzolóak a körmeim. Viszont ha ti szeretitek díszítgetni az alapszínt, vagy pedig profi a manikűrösötök, vállaljátok be idén ezeket a „csúnya” mintákat! Szerintem nem fogjátok megbánni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Szó szerint a csúnya pulcsikat szeretnétek a körmeiteken látni? Tessék:

Objektum doboz

Mi már most kíváncsiak vagyunk az ünnepi körmeitekre… Várjuk majd a fotókat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.