Egyéb kategória

Ritka pillanat: egy színpadon a Beckham házaspár

Victoria és David Beckhamet nem sűrűn látni együtt színpadi körülmények között, azonban most Kínában kivételt tettek, és mindketten vállalták a szereplést.

vous - 2016.11.11.
Ritka pillanat: egy színpadon a Beckham házaspár

A Beckham házaspár tagjai külön-külön is képesek elvarázsolni minket, de mégis az az igazi, amikor együtt látjuk Victoriát és Davidet. Az azonban nem sűrűn fordul elő, hogy mindketten egyszerre jelennek meg egy színpadon, most viszont kivételt tettek egy gála miatt.

victoria david beckham

Itt a bizonyíték: Beckhamék ugyanolyanok, mint Kovácsék Mátészalkán a Vasút utcában!

Van egy angol család, amellyel nem tudunk betelni. Most kivételesen nem a brit királyi famíliára gondolunk, hanem Beckhamékre. Az az igazság, hogy a családtagok mindig gondoskodnak arról, hogy beszéljünk róluk, de a lehető legjobb értelemben.

A cikk itt folytatódik!

A pár a porondon is hozta a formáját, miközben Victoria felpróbált egy méretében igencsak hatalmas napszemüveget magára, férje szája hatalmas mosolyra húzódott, szemeiből meg csak úgy tükröződött a párja iránt érzett büszkesége.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a házasok outfitje mellett sem, amiben hibát nehezen találni. Az egykori Posh Spice egy visszafogott, elegáns fekete darab mellett döntött, míg David egy sötétkék öltönyt kombinált egy nyakkendővel. Bámulatosan festettek!

Ilyenek voltak a színpadon…

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

 …és ilyenek a színfalak mögött:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.