Egyéb kategória

Ezt csinálja Hillary Clinton a választási vereség után

A keddi elnökválasztás nemcsak Amerikát, de talán az egész világot sokkolta. Na, de vajon mit csinál most a vereséget szenvedett Hillary Clinton?

vous - 2016.11.11.
Ezt csinálja Hillary Clinton a választási vereség után

Visszavonul? Összeomlik? Pályát módosít? Dehogy! Hillary Clinton a választási vereség után inkább egy gyors kiruccanásra ment a kutyájával a New York-beli Chappaquába, ahol egy lelkes támogatójával fotózkodott:

Forrás:
Facebook

Margot Gerster, aki a fotót készítette, éppen azért indult el sétálni, mert őt is nagyon felzaklatta Trump megválasztása – úgy döntött hát, hogy egy kis séta a gyerekével jót tenne neki. Hillary pedig nagyon kedvesen reagált a találkozásra:

Megölelt és megköszönte a támogatásomat. Ugyan eddig nem nagyon hittem a jelekben, de ez biztosan az volt! Nagyon büszkének érzem magam.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.