Egyéb kategória

Így kell válaszolni, ha egy pasi zuhanyzós képet kér tőletek!

Ha éppen tanácstalanok vagytok, hogyan válaszoljatok finoman egy nem kívánt személynek, akkor a most következő történetben szereplő lánytól mindenképpen tanulni lehet!

vous - 2016.11.11.
Így kell válaszolni, ha egy pasi zuhanyzós képet kér tőletek!

Arról már írtam nektek, hogy a pasik mit csinálnak a meztelen képeinkkel, miután elküldtük nekik, és valljuk be őszintén, nem mindegyik válasz tetszett annyira. Aztán újra megtalálnak minket azok a fiúk, akik állandóan csak nyaggatnak, hogy ilyen képet küldjünk magunkról, vagy épp olyat. Hát nem!

Az Indy100 adott hírt egy 16 éves lányról, aki mától a HŐSÜNK. Simán megtanít minket arra, hogyan kell tökéletesen és zseniális módon leszerelni azokat az embereket, akikkel nem szívesen beszélünk. A lány a Twitter-oldalára tett fel egy képet arról, mit kért tőle egy fiú, és ő hogyan reagált rá.

A srác először megkérdezte Reese-t, hogy épp mit csinál és amikor az a válasz jött, hogy épp zuhanyozni készül, meglepő kéréssel állt elő.

Látni akarom!

A lány azonban ahelyett, hogy lefagyott volna, vagy úgy érezte volna, muszáj erre pikáns képet küldenie magáról, tökéletes választ adott:

Objektum doboz

IMÁDJUK!

Szerintünk érdemes tanulni Reese-től!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!