Egyéb kategória

Rendkívüli jelenséget láthattok hétfőn: ilyen legközelebb 18 év múlva lesz

Valami nagy dolog vár ránk jövő hét elején; ami azt illeti, ez a dolog 1948 óta nem volt ilyen hatalmas. November 14-én olyan égi jelenséget nézhetünk meg, amit legközelebb csak 2034-ben láthatunk újra!

vous - 2016.11.10.
Rendkívüli jelenséget láthattok hétfőn: ilyen legközelebb 18 év múlva lesz

Ha szívesen fürkészitek az eget hullócsillagok vagy nem hétköznapi jelenségek után, hétfő a ti napotok lesz! A NASA szerint ugyanis ritka esemény közeledik: szuperhold, ami nemcsak azért különleges, mert 15%-kal nagyobb és 30%-kal fényesebb egy átlagos éjszakánál, hanem mert ez egyúttal az elmúlt 70 év leghatalmasabb szuperholdja is lesz!

Forrás:
pexels.com

A jó hír, hogy semmiképp sem fogtok lemaradni róla, hiszen már vasárnap este elég feltűnő lesz, tekintve, hogy nagyon közel kerül a Földhöz. Maga a szuperhold annyira nem ritka jelenség, hiszen decemberben is sor kerül egyre, de az, hogy ilyen hatalmas fényben ússzon, kifejezetten ritka. Úgyhogy semmiképp se hagyjátok ki ezt a különleges eseményt, mert 18 évet kell várnotok arra, hogy ismét megcsodálhassátok!

csillag-hullocsillag-ejszaka-egbolt

Megmagyarázhatatlan dolog történik az űrben: senki sem tudja, mi az oka!

Minden nap egy kicsivel több dolgot tudunk meg az univerzum titkairól, de az biztos, hogy még rengeteg kérdésre nincs meg a válasz. Most pedig tovább bővült a rejtélyek listája, kutatók ugyanis valami megmagyarázhatatlant fedeztek fel az űrben.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!