Egyéb kategória

Íme a 3 legjobb popsigyakorlat, mindenféle kellék nélkül!

Mi, nők egész évben képesek vagyunk a kerek fenék után vágyódni, azonban amikor már tenni is kéne érte, fülünk-farkunk behúzzuk. Eszetekbe se jusson kifogásként azt felhozni, hogy nincs pénzetek egy edzőtermi bérletre, vagy hiányzik valamilyen kellék, ugyanis léteznek olyan gyakorlatok, melyeket minden kiegészítő nélkül, könnyedén elvégezhettek otthon is!

vous - 2016.11.10.
Íme a 3 legjobb popsigyakorlat, mindenféle kellék nélkül!

Guggolás

Ez talán a legismertebb gyakorlat mind közül, és nemcsak a fenékre jó, hanem a combokra is. Mindössze annyit kell tennetek, hogy egyenesen álltok, olyan széles terpeszben, mint a csípőtök. Ebből a pozícióból próbáltok úgymond leülni egy képzeletbeli székre, de a hátatok végig egyenes kell, hogy legyen, a térdetek pedig nem eshet a lábujjaitokon túl. Amikor a combotok és a padló párhuzamos lesz egymással, akkor újból felegyenesedhettek összeszorított popsival. Ebből a mozgássorból 3 x 15-öt csináljatok meg.

fenekformalas-mesterfokon-csefalvay-fanny

Fenékformálás mesterfokon: így lesz a kicsiből nagy, a nagyból kicsi

Ha megkértek egy férfit, hogy írja le egy nő alakját, akkor egészen biztos, hogy a felsorolásban szereplő mondatok között előkelő helyen fognak állni azok, amelyek leírják, milyen a nő hátsó fele. Mi, nők éppen ezért sokkal kritikusabbak vagyunk a hátsónk méretével kapcsolatban, mint bármi mással magunkon. Sokan elégedettek, de vannak, akik kevésbé, így szeretnék, ha a hangsúly inkább más előnyös részükre terelődne.

A cikk itt folytatódik!

Kitörések

A kitörés nevezetű mozgássor a kis-­, a közép- és nagyfarizmokat, valamint a combhajlító izmokat erősíti. Itt tartsátok meg az előző gyakorlatból az alapállást. Az egyik lábatokkal lépjetek előre, a másikat pedig hajlítsátok be, mind a kettőnek 90°-os szöget kell bezárnia. A hátul lévő térdetek a talajtól 1-2 centiméternyire helyezkedjen el, a másik pedig merőleges legyen a bokátokra. Innen az elülső lábatokkal lökjétek fel magatokat a kiinduló helyzetbe. Lábanként (2 x) 3 x 15-öt végezzetek el.

ruhadarabok a tökéletes fenékért

A legjobb ruhaválasztások a tökéletes fenékért

Amelyik lánynak egyenes haja van, hullámosat szeretne, és fordítva, amelyiknek kis cicije, nagy melleket, és fordítva, de egy dologban minden lány egyetért: formás, kerek feneket szeretnénk. Lehetőleg kőkemény edzés nélkül. Ez persze lehetetlen, de a jól megválasztott ruhákkal csalhatunk egy kicsit.

A teljes cikket itt érhetitek el!

Lábemelés hátra

Mielőtt négykézlábra ereszkednétek, érdemes valamit magatok alá tenni, ha nagyon kemény a padló. Ezután jöhet az imént említett pozitúra, a kezetek közvetlenül a vállatok alatt legyen, a térdetek pedig a csípőtökkel egyvonalban. Nyújtások ki egyenesen hátrafelé az egyik lábatokat úgy, hogy párhuzamos legyen a talajjal. Ezután újra jöhet az alap testtartás. Lábanként 15 / 20-at csináljatok folyamatosan felváltva.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.