Egyéb kategória

Undi: ezért ne mossátok el soha az irodai kávésbögréteket!

A tudomány mindig meglepetést okoz számunkra. Sok tényt hallottunk már a kávéról, most az irodai kávésbögrék vannak terítéken. És az, hogy a kutatók azt tanácsolják: jobban járunk azzal, ha nem mossuk el őket. HOGY MICSODA?!

vous - 2016.11.10.
Undi: ezért ne mossátok el soha az irodai kávésbögréteket!

Végre vége egy fárasztó munkanapnak. Már túl vagytok jó sok energiát adó fekete nedűn, szóval az első dolgotok, hogy kikapcsoljátok a számítógépet az irodában, rendet raktok az asztalotokon, majd elmossátok a kávésbögréteket. Vagyis…

A The Wall Street Journal tanulmánya szerint rosszul tesszük mindezt. Vagyis odáig rendben van, hogy rendet teszünk az asztalunkon, csak a kávésbögréhez nem szabad nyúlnunk.

MI VAN?! 

Forrás:
pexels.com

A kutatás azt állítja, mindaddig, amíg nem isztok egy bögréből a kollégáitokkal, sokkal jobban jártok, ha soha nem mossátok el. De hogy miért? Egyszerű a magyarázat: menjetek be a közös konyhába a munkahelyeteken és nézzétek meg a mosogatószivacsot. Ha szabad szemmel nem is látszódik, valószínűleg több baktérium és kórokozó van azon, mint a ti használt bögréiteken. Valószínűleg azzal jártok a legjobban, ha inkább csak csapvízzel öblítitek el.

Végre bizonyítást nyert: a lustaság fél egészség!

Ajánlott cikkek