Egyéb kategória

A meglepetések időszakába lépett a Mars – így hathat az életetekre

Amíg a Mars a Bakban járt (szeptember 29-től november 9-ig), többet törődhettetek a hírnevetekkel, a munkátokkal, a pozícióitokkal, az egzisztenciátokkal, esetlegesen több energiát fektettetek abba, hogy milyen képet alakítsatok ki magatokról, mintsem hogy felszabadulttá váljatok és több szeretetet engedjetek a szívetekbe.

vous - 2016.11.09.
A meglepetések időszakába lépett a Mars – így hathat az életetekre

A Mars 2016. november 9-én, a reggeli órákban átlépett a Vízöntő jegyébe, ahol uralmi cserébe került a Kos jegyében járó Uránusszal. A Vízöntő jegyét uraló Uránusz befolyása alá került Mars új irányt és az eddigiektől eltérő lendületet vesz, áttörést, kitörést, felszabadulást hozhat a befeszülésekből, a konvenciókból, a hatalmi és a képmutató helyzetekből.

skorpió csillagjegy

A helyzet irányítása kicsúszhat a kezünkből – a Nap épp a Skorpió jegyében van

Október 23-án a Nap belépett a Skorpió jegyébe. Itt-tartózkodása alatt (november 22-ig) a cél, hogy ne ragadjatok bele bizonyos gondolati sémákba, ne hagyjátok, hogy az előítéleteitek vezessenek titeket! Ne feledjétek, a ki nem mondott dolgok éppoly fontosak, mint az elhangzottak!

A cikk itt folytatódik!

A kihívások színesebbé válnak, a régi elutasítása sokkal gyorsabban történik – ahogyan a reakciók is az újra, gyorsabban születnek az új reformok, a szokatlan ötletek és helyzetek, valamint gyorsabban bukkannak fel váratlanul a vetélytársak is. A kiszámíthatóságot most tegyétek félre egy időre! A meglepetések időszaka következik december 19-ig.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.