Egyéb kategória

A meglepetések időszakába lépett a Mars – így hathat az életetekre

Amíg a Mars a Bakban járt (szeptember 29-től november 9-ig), többet törődhettetek a hírnevetekkel, a munkátokkal, a pozícióitokkal, az egzisztenciátokkal, esetlegesen több energiát fektettetek abba, hogy milyen képet alakítsatok ki magatokról, mintsem hogy felszabadulttá váljatok és több szeretetet engedjetek a szívetekbe.

vous - 2016.11.09.
A meglepetések időszakába lépett a Mars – így hathat az életetekre

A Mars 2016. november 9-én, a reggeli órákban átlépett a Vízöntő jegyébe, ahol uralmi cserébe került a Kos jegyében járó Uránusszal. A Vízöntő jegyét uraló Uránusz befolyása alá került Mars új irányt és az eddigiektől eltérő lendületet vesz, áttörést, kitörést, felszabadulást hozhat a befeszülésekből, a konvenciókból, a hatalmi és a képmutató helyzetekből.

skorpió csillagjegy

A helyzet irányítása kicsúszhat a kezünkből – a Nap épp a Skorpió jegyében van

Október 23-án a Nap belépett a Skorpió jegyébe. Itt-tartózkodása alatt (november 22-ig) a cél, hogy ne ragadjatok bele bizonyos gondolati sémákba, ne hagyjátok, hogy az előítéleteitek vezessenek titeket! Ne feledjétek, a ki nem mondott dolgok éppoly fontosak, mint az elhangzottak!

A cikk itt folytatódik!

A kihívások színesebbé válnak, a régi elutasítása sokkal gyorsabban történik – ahogyan a reakciók is az újra, gyorsabban születnek az új reformok, a szokatlan ötletek és helyzetek, valamint gyorsabban bukkannak fel váratlanul a vetélytársak is. A kiszámíthatóságot most tegyétek félre egy időre! A meglepetések időszaka következik december 19-ig.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.