Egyéb kategória

Angelina Jolie és Brad Pitt megegyezett: megvan, kinél maradnak a gyerekek

Angelina Jolie és Brad Pitt házassága zátonyra futott, a válásuk hírét pedig szeptemberben osztották meg a nyilvánossággal. Azóta többször is lehetett hallani, hogy mindketten a gyerekek elhelyezéséért küzdenek, most pedig megszületett az eredmény.

vous - 2016.11.08.
Angelina Jolie és Brad Pitt megegyezett: megvan, kinél maradnak a gyerekek

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatának vége, és már akkor felmerült, hogy a válás oka a sok nézeteltérés volt, amik a gyerekek nevelésével kapcsolatban merültek fel. Bizonyos infók szerint ugyanis Angelina nem bírta tovább nézni, ahogy férje bánt velük, és a teljes felügyeletet magának szerette volna.

Forrás:
Facebook.com

Hosszas tárgyalások után most megszületett a döntés: a hat gyermek Angelinánál marad, Brad pedig terápiás felügyelettel találkozhat velük, amit egy gyermekvédelmi szakértő írt elő.

„Mindkét fél a család gyógyulására koncentrál most, és arra kérik az embereket, hogy legyenek megértők ezekben a nehéz időkben” – olvasható a nyilatkozatban a Daily Mail forrásai szerint.
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.